Hvordan du Wire en sub-panel til viktigste isolasjon transformator

April 26

Ledninger en ny sub-panel til en isolasjon transformator er en metode for ledninger for balansert. Med en balansert er makt sendt til hver "hot" buss av strøm panelet 50 prosent per buss. Dette betyr at total makt systemet blir delt likt mellom hver side av panelet. Balansert strømsystemer har fordelen av redusert støy generasjon. Denne karakteristiske gjør denne type system bra for lyd.

Instruksjoner

•Shut av strømmen mate isolasjon transformatoren for strøm panelet. Bruke dokumentasjonen som følger med isolasjon transformatoren for å finne center trykk ledningen på den andre siden av transformatoren. Koble at ledningen til sub-panelets bakken buss bar.

•Lage ruter de resterende to ledninger fra andre siden av isolasjon transformatoren til sub-panelet. Løsne to "hot" wire buss skruene i delen øverst i midten av sub-panelet. Stripe 1/2-inch isolasjon av to ledninger.

•Sett hver wire separat i hver av wire skruen terminalene. Skru skruene som holder ledningen på plass. Må ikke strammes skruene. Hvis det er en nøytrale wire, koble den til nøytralt felles baren. Når skruene er stramt, lukke sub-panelet.