Hvordan du Wire en Sub elektrisk boks

October 24

Hvordan du Wire en Sub elektrisk boks

Nasjonale elektrisk koden (NEC) krever en 3 fot av 3 foot klart området foran et panel. Sub-panel bokser ble noen ganger installert i et skap, men nå som ville være en code brudd. En sub-panel installeres når viktigste servicepanelet er full eller et hus er renovert i en blokkleilighet. Kraften er delt inn i sub paneler, i hver enhet å kontrollere kretser i leilighetene. En sub-panel brukes også til å drive en garasje eller bygning på et fjernt sted.

Instruksjoner

•Monter sub-panel med skruer til stenderne i veggen for et innfelt panel eller montere den på en kryssfiner backer og skru i backer til veggen. Panelet for høyden må være 6 fot 7 inches eller mindre på vingene til toppen breaker. Det er ingen minimum høyde krav.

Slå av strømmen til de viktigste breaker. Ta av dekselet til boksen hovedpanelet. Koble kanal fra hovedpanelet i sub-panelet hvis sub-panel veggmontert på en ferdig vegg og kjøre fire 6 måle THHN wire hovedpanelet i sub-panelet. Fargene på fire THHN ledningen bør være en rød, svart, hvit og grønn.

•Skyv ut en runde fortrenging både paneler og installere en 3/4 tommers tråders, hvis sub-panel er innfelt og wire blir kjørt gjennom veggen studs.

•Drill 3/4 tommers hull gjennom vegger pigger, minst 1 1/4 inches fra kanten av tre eller bruk metallplater over hull å beskytte ledningen. Kjøre 6/3 med bakken nonmetallic omsluttet kabelen gjennom hullene hovedpanelet i sub-panelet. Stikk kabelen gjennom kontakten og stram kontakten for å sikre kabelen.

•Fjern plast vindsperre av kabel med verktøyet kniv og strip en 1/2 tommers isolasjon av rød, svart og hvit ledninger. Hvis du bruker THHN wire, fjerner du en 1/2 tommers isolasjon av rød, svart, hvit og grønne ledninger.

•Koble røde og svarte ledninger til store kabelsko på viktigste buss i boksen sub-panel. Koble den hvite ledningen til nøytrale buss bar langs viktigste buss og koble uisolert eller grønne ledningen til bakken buss bar direkte tilkoblet boksen metallpanelet. Installere breakers for de nye kretsene.

•Strip plast vindsperre av kabelen i boksen hovedpanelet og kle en 1/2 tommers isolasjon av ledninger. Koble den hvite ledningen til nøytrale buss bar og koble uisolert eller grønne ledningen til bakken buss bar. Installere double pole breaker for boksen sub-panel i de viktigste buss. Koble den røde og svarte til breaker.

Tips og advarsler

  • Ikke berør den viktigste buss boksen hovedpanelet. Ledningene som gir strøm til de viktigste breaker i boksen hovedpanelet har fortsatt elektrisitet i dem.
  • Sjekk lokale koder før du starter ditt prosjekt, "National elektrisk koden (NEC)" koder kan variere fra lokale koder.
  • Bruk gummihansker isolert når du arbeider med strøm
  • Aldri arbeid i boksen panelet når det er "Live."