Hvordan du Wire en Square D Homeline Sub-panelet

January 23

Det er viktig at du matche lastekapasitet Square D Homeline sub panelet til apparater du vil bruke. Sveisere, klimaanlegg, pumper og generatorer kjøres på 220V. Andre husholdning apparater kjører på 110V. Du må vite hvor mange watt og ampere strøm du trenger for å finne ut hvor stor sub-panel må være. Når ledninger i sub-panelet er fullført, kan du skrive hva enheten går med hvilke breaker. Hvis avstanden mellom sub-panelet og apparatet er mer enn 175 føtter, forvent en nedgang i spenning så høyt som to prosent.

Instruksjoner

•Drill Square D Homeline Sub panelet til sperrene i veggen. Det er vanlig å se paneler i skap eller i kjellere i et hjem. Skru på igjen toppen av panelet i første, holde skruen løs nok boksen kan flytte for utjevning. Plasser en boble nivå på boksen og justere til rett. Bore en skrue i det nederste sporet i boksen panelet.

Sette inn en 3/4-tommers kabel klemme på bunnen av boksen sub-panel. 6 / 3G kabelen vil gå gjennom denne kabelklemmen. Under sub panelet på siden av rafter, bruk en plast kabelklemmen og metall skruer for å sikre 6/3 G kabelen. Kjør kabelen opp og gjennom boksen sub-panel stramme kabelklemmen på bunnen av boksen.

•Strip 6 / 3G kabel med verktøyet kniv, og deretter strip ledningene inne med en ledning stripping verktøyet 1/2 tommers ned fra spissen. Fire ledninger er utsatt. Rød og svart er hot, hvit er nøytral og kobber er bakken ledningen.

•Koble to varme ledninger til varme buss barer. Den hvite ledningen inn den store lug på nøytral buss bar. Tråden kobbertråd gjennom bakken baren og knytte den til skruen.

Tips og advarsler

  • Bruke spiker for å slå ut montering hull plast før boring.
  • Ikke koble Square D Homeline Sub panelet til Hoved panelet med mindre du har kalt den elektriske selskapet og bedt om strømmen slås av.