Hvordan du Wire en Receptical til en bryter

January 29

Hvordan du Wire en Receptical til en bryter

En beholder er en annen betegnelse for utløp, en enhet som brukes til å koble apparater og andre elementer. Beholdere finnes i flere forskjellige varianter, men de vanligste er 110-volts tilbehørsuttak. Dette mottaket brukes med mange små husholdningsapparater som mikrobølgeovner og kaffemaskiner. Dette kan slås av og på med letthet når kablet til en bryter. Du trenger en 15-amp kabel og tilgang til elektriske panelet for å fullføre prosjektet ledninger. Aldri håndtere elektriske ledninger et hjem uten å slå strømmen av.

Instruksjoner

•Åpne breaker panel døren og flip av viktigste strømmen bytte øverst. Bruke lommelykten hvis det er et område som er for mørkt til å foreta tilkoblinger.

•Skru tilbake plate fra veggen på bryteren og mottaket. Skru skruen i midten av mottaket. Trekk mottaket og slå gjennom veggen flere inches for å vise deres ledninger. Bak hver enhet er to ledninger. Det er en hvit ledning for en nøytral tilkobling og en svart wire for en god forbindelse.

•Skjære den hvite ledningen på baksiden av mottaket, forlater 4 tommer knyttet til skruen. Gjenta for svarte ledningen også. Nylig koblet ledningene er nå svart wire1 og hvite wire1.

•Gi ene enden av 15-amp kabelen, nå omtales som svart wire 2 og hvit ledning 2, til mottaket. Par svart tråd 1 med svart wire 2, og koble deretter sammenkoblingen til 4-tommers stykke svart wire igjen på mottaket. Plasser en tråders over tips av tre svarte ledningene og trykke ned på kontakten mens vri. Du vil nå ha en bunt av tre svarte ledninger. Dette kalles etter metoden pigtail ledninger.

•Pair hvit ledning 1 med hvit ledning 2. Ta at par opptil 4-tommers stykke hvit ledning igjen på mottaket. Sikre ledninger med wire-kontakt.

•Straighten ut en kleshenger, og deretter vikle en ende av hengeren rundt slutten av 15-amp kabelen som skal brukes for åpningen. Guide wire opp gjennom veggen før den når loftet. (En serie av flere hengere kan være nødvendig å nå høyden på loftet.) En gang på loftet, bringe ledningen over gulvet før det er over plasseringen av åpningen. Rullegardinmenyen ledningen gjennom veggbrakettene. En annen person kan fange ledningen når den passerer av åpningen i veggen.

•Skjære ledningene på baksiden av bryteren, forlate en 4-tommers stykke wire svart og hvit ledning igjen på deres skruer. Disse nylig frittliggende ledninger er nå kalt svart wire 3 og hvit ledning 3.

•Pair 15-amp kabelen ledninger, som ble ført gjennom veggen, med ledningene på baksiden av bryteren. Ledningene på slutten av 15-amp kabelen er nå kalt hvit ledning 4 og svart wire 4. Par svart 3 med sort wire 4 og deretter bringe dem sammen med 4-tommers stykke svart wire venstre på skruen. Plasser en tråders over tre svarte ledningen tips, og trykk ned på kontakten til ledningene som en. Gjenta for de hvite ledningene.

•Skru bakplaten av begge enhetene til veggen. Gjenopprett strømtilførselen til hjemmet.

Tips og advarsler

  • Husene kan eller kan ha ikke begrunnelse (grønn ledning) i sine eksisterende ledninger, beholdere og brytere. Hvis det finnes en grønn ledning, er det kablet på nøyaktig samme måte som de hvite ledningene. Hvis det er en grønn ledning til 15-amp kabelen, men ikke i mottaket, plassere en enkelt tråders over den grønne ledning spissen og la den til side i svart-hvitt ledningene bak mottaket.
  • Aldri håndtere elektriske ledninger hvis makt er fortsatt. Du må slå av strømmen, eller du risikerer alvorlige skader. Du kan bruke en spenning tester, for å avgjøre om volt overføres. En null lesing skulle tilsi strømmen er på.