Hvordan du Wire en NEMA 6-50 Plug

April 27

En NEMA 6-50 har to rett varme liggende, kjører parallelt med hverandre, og en hesteskoformet bakken spiss. Hot utstikkerne på 6-50 har forskjellige bredder, med den store liggende til høyre. En NEMA 6-50 kontakten kan kobles til en 250-volt 50 amp elektrisk krets. En 50-amp elektrisk krets trenger 8-gauge eller større ledninger. NEMA 6-50's runde ansiktet måler 2-1/8 inches tvers, og det monterer i en standard montere stikkontakt. Noen apparater, som elektriske sveisere med 3 hestekrefter karakteren, koble til strømkilden med en NEMA 6-50.

Instruksjoner

•Fjern 3/8 tommer på isolering av ledningene inn i NEMA 6-50 plugg med wire strippere eller et verktøy kniv. Ofte wire strippere fungerer ikke på store flettet ledningen som vanligvis leverer en NEMA 6-50 plugg.

•Løsne NEMA 6-50 plugg er wire terminal skruer med en slotted skrutrekker. Ikke Fjern skruene.

•Sett bakken wire i NEMA 6-50 plugg bakken terminal. Den 6-50 bakken terminalen har en grønn skrue. Hvis ledningen settet har en svart, rødt og hvit ledning, bruker du den hvite ledningen som bakken. Ellers fungerer wire settets wire uten isolasjon eller wire med grønne isolasjon som bakken.

•Sett strippet slutten av svart wire i NEMA 6-50 plugg venstre wire terminal - terminalen som kobles til den liten spissen. Skru terminal med skrutrekkeren. Hvis begge gjenværende ledninger har svart isolasjon, velger du enten wire.

•Sett slutten av de resterende wire i NEMA 6-50 plugg gjenværende wire terminal - terminalen som kobles til den store spissen. Skru terminal med skrutrekkeren.