Hvordan du Wire en nedsenkbar pumpe & trykket Tank

August 8

Hvordan du Wire en nedsenkbar pumpe & trykket Tank

En nedsenkbar er en type vannpumpe som er installert i bunnen av en godt eller på gulvet i en innsjø. Dette er ideelt fordi pumper er langt bedre til å skyve vann enn trekke det og pumpen må aldri grunning fordi det alltid er full av vann. Ulempen er at det er vanskelig å reparere når den bryter. Trykk tanker er mekaniske innretninger som hjelpe pumpen leverer trykk til avløp systemet. De krever ikke noen elektriske tilkoblinger skal fungere.

Instruksjoner

Slå av strømmen for pumpen på hjemmet distribusjon panel. Bekreft strømmen er på ved å berøre en ikke-kontakt spenning detektor til den wire isolasjon.

•Strip 1/2 inches av isolasjon av tre ledningene Strømalternativer til pumpen fra distribusjon-panelet. Stripe ledere kommer fra pumpen hvis de ikke allerede.

•Sett en forseglende ermet over hver ledning kommer fra pumpen.

•Koble som-fargede ledninger med crimp kontaktene. Sette inn en wire i hver ende og komprimere kontakten med verktøyet pressing. Forsiktig rykk på tilkoblingen å sikre en god passform.

•Fasten den grønne ledningen til pumpens jording terminal, vanligvis plassert på utsiden av saken.

•La krympe vikle over komprimering passer og varme sakte med propan fakkel. Slangen vil krype oppretter en vanntett tilkobling. Være forsiktig med å brenne krympe-wrap. Gjenta denne prosessen for å forsegle hver tilkobling.