Hvordan du Wire en lysbryter og en kontakt

July 18

Hvis du utvider huset med et tillegg, er etterbehandling en kjeller eller bare legge lys og beholdere, å vite hvordan du wire en lysbryter og en kontakt et utmerket sett med ferdigheter til å ha. Prinsippene for elektriske ledninger du lære i denne jobben vil oversette godt inn ytterligere elektriske ledninger og reparasjoner i hjemmet. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du legger til en beholder og lett bytte til en aktivitet for eksempel kabling et tillegg til ditt hjem.

Instruksjoner

•Sketch ut av ledninger ordningen. Avgjøre hvor du vil plassere den elektriske mottaket og lys bytte, og Merk stillingene på stenderne av veggen med en blyant. Som en guide, oppmerksom på hvor høyt av gulvet andre beholdere og lys brytere i huset.

•Monter gjengen boksene i stedene der de beholder og lysbryter skal. Hold boksen gjengen i plasseringen du merket, og pund i negler holde dem i posisjon på veggen studs.

• Kjør Elektrisk ledning til hver gang boks som du skissert i diagrammet. Bore hull i stenderne skjedde wire gjennom stenderne. Sikre ledningen med kabel stifter når må kjøres parallelt stenderne. Stripe isoleringslaget endene av ledningen slik at hver svart og hvit ledning har 1/2 tommers nakne wire viser. Skyv endene av ledningen gjennom åpningene bak boksene gjengen.

•Koble ledningene til din mottaket. Koble svarte ledningene til messing-farget skruen terminalene og de hvite ledningene til sølvfargede skruen terminalene.

•Koble ledningene til lys bytte. Koble svarte ledningene til skruen terminalene på bryteren, og koble de hvite ledningene med en ledning mutter.

Slå av strømmen i bryterboksen, og koble den nye mottaket og lys bytte til strømkilden (boksen breaker eller en annen beholder i de fleste tilfeller). Slå tilbake på og teste hvordan krets ved å skru lyset av og på og koble elektriske apparater i mottaket.