Hvordan du Wire en lysbryter i Storbritannia

May 9

En lysbryter er en enkel stoppunkt i en elektrisk krets som tillater en bruker å skru lyset av og på. Ledningsnett i en ny lysbryter eller erstatte en eksisterende bryter kan virke som en skremmende prosedyre, men med det rette utstyret, det kan gjøres på mindre enn en halvtime.

Instruksjoner

•Vri av din elektrisk forsyning på av slå på din strømbryter eller sikring boksen. Skru terminal platen på baksiden av lysbryter, så det er nok plass til å sette inn ledningene i hver tilkobling. Hvis du erstatter en eksisterende lysbryter, løsne det fra veggen og løsne sin terminal plate så ledninger bli flyttbare.

•Locate live wire fra strømnettet koblet kabelen (kjent som "feed kabel") lys socket. Dette vil bli brun i moderne kretser, eller rød i eldre kretser. Hvis montering en enveis lysbryter, fikse dette til topplassering. Hvis montering en toveis bryter, legge det til en "C" ("vanlig") posisjon. For å sikre en god forbindelse, skru på terminal plate som inneholder denne ledningen i stedet.

•Locate live wire lys-kabel (kabel som kobler bryteren til lys). Igjen, dette er brun i moderne systemer og rødt i eldre systemer. Passe dette i bunnen tilkoblingen, hvis ledningsnett en enveis lysbryter, eller "L1" tilkobling for en to-veis system. Skru terminal plate for å sikre at kabelen er koblet riktig.

•Koble både nøytrale ledninger (en feed-kabel, en fra lette kabelen) til plast kabelhodet på innsiden bryteren er tilbake casing. Hvis lysbryter er metall, wire jorden kablene til jorden socket på bryteren selv, så feste en jorden kontakt ledning fra bryteren til jorden terminal på tilbake casing.

•Tuck alle løse kabler til den tilbake casing så det er holdt trygt og vil ikke forstyrre casing skruene. Plasser lysbryter over tilbake casing og skru på plass. Slå på elektrisk forsyning igjen på sikringsskapet eller strømbryter. Teste bryteren.

Tips og advarsler

  • Hvis en eksisterende lysbryter, er det mye lettere å wire nye bryter en wire samtidig. Istedet for fjerner eksisterende bryteren helt, kobler første live wire og umiddelbart kobler det til den nye svitsjen. Gjør det samme med andre live wire. Dette sikrer bryteren er kablet riktig.
  • Arbeide med strømnettet elektrisk er farlig. Du må kontrollere strømnettet strømforsyningen slås av før du begynner kabling en lysbryter, eller andre enheter knyttet til strømforsyningen hovedlinjen. Dette vil sikre du ikke er electrocuted.