Hvordan du Wire en lysbryter av en eksisterende elektrisk boks

March 30

Hvordan du Wire en lysbryter av en eksisterende elektrisk boks

Ledningsnett en lysbryter kan være komplisert hvis du ikke vet hvilken lys styres av bryteren. Finner du svarte ledninger i boksen, og dette knytter til messing terminalene på bryteren. Du kan også finne, men hvit ledninger, hvite ledninger malt eller teipet svart eller selv rød ledninger, avhengig av konfigurasjonen av kretsen. Dette er ikke så forvirrende som det virker. Generelt noen wire som ikke er hvite er en varm ledningen, og må være koblet til en bryter terminal.

Instruksjoner

Slå av bryteren slår kretsen som er bryteren på før du begynner.

•Examine wire konfigurasjonen i boksen bryteren. Det er minst tre mulige ledningsnett konfigurasjoner kan oppstå. Først kan du se to svarte ledninger og to hvite, betyr at bryteren krefter lys på slutten av en krets. Andre, kan du se en svart ledning og en hvit ledning malt eller limt svart, som betyr at bryteren er på slutten av banen eller at lysene det makter i kretsen. Tredje, kan du se en svart og rød ledning, samt to hvite ledninger, som betyr at kraften går direkte fra bryteren til andre, unswitched, komponenter i kretsen.

•Koble svart ledninger til bryteren terminaler og bli med de hvite ledningene med en vri på ledningskontakten hvis bryteren krefter lys på slutten av banen. Fjerne 1/2-inch isolasjon fra alle svart og hvit ledninger med en ledning splicer. Gjøre kroker i endene av svarte ledningene med tang og koble dem til messing nøtter på bryteren. Vri de hvite ledningene sammen og cap dem med en vri på tråders.

•Koble svarte ledningen og hvit wire som er farget svart til bryteren terminalene hvis bryteren seg på slutten av banen. Legg merke til at det ikke er noen hvite ledninger å koble i dette tilfellet.

•Koble de sorte og røde ledninger til bryteren terminaler og bli hvit ledninger Hvis strømmen går gjennom bytte til makten unswitched krets komponenter.

•Kople bakken ledningen å grønne mutteren på bryteren og elektrisk boksen, hvis det er laget av metall.

Tips og advarsler

  • Hvis bryteren er en tre-veis, vil det være en ekstra terminal og tre varme ledninger. Vanligvis svarte ledningen skal tilbudet og røde ledningene bør gå til lys og andre bryteren.
  • Pass på at strømmen er på før du gjør noen tilkoblinger. Hvis du ikke er sikker, kan du teste alle ledningene med spenning tester.