Hvordan du Wire en Light Fixture to brytere

December 10

Når du installerer en flere-bryteren light fixture, bruke treveis brytere til å bo i samsvar med lokale elektriske koden. Du kan identifisere en treveis bryter ved sin terminaler: en mørk skrue, også kjent som no terminal, og to lyse skruene for å koble to ledninger som reiser mellom hver svitsj. Lær hvordan du wire lys slik at den elektriske kretsen går fra servicepanelet gjennom to brytere og ender på lyset.

Instruksjoner

• Kjør 14/3 kabelen mellom de to Koblingsbokser. I boksen first bryteren stripe 6 inches av isolasjon fra slutten av kabelen, og skille tre ledningene inne. Stripe 3/4 tommers isolasjon fra svart og rød ledningene. Bruk din tang kurven slutten av røde wire rundt en lyse skruen og gjentar med svart wire på andre lyse skruen. Stramme skruene godt med din skrutrekker. Gjenta denne prosedyren på den andre bryter-boksen. Den hvite ledningen bør ikke kobles ennå.

• Kjør 14/2 kabelen fra den andre bryter for å lette kampen. Kle av 6 inches av isolasjon fra hver ende av kabelen etterfulgt av 3/4 tommers isolasjon fra hver ende av svarte ledningen og den hvite ledningen. På lys kampen, hold bare slutten av svarte ledningen fra lysbryter parallelt med nakne slutten av svarte ledningen som er del av kampen. Bruke din tang for å vri nakne ledningene sammen med klokken. Dette kalles "skjøting." Vri en tråders på skjøte til LUN. Koblingen bør dekker bare wire; ellers bruk din wire cutters for å avskjære nok bare wire slik at gjenværende ledningen vil bli dekket. Nå skjøte den hvite ledningen fra lysbryter med den hvite ledningen fra lys kampen, og vri en tråders over at skjøte. Bruk din tenger for å bøye kobber barmark ledningen rundt jording skruen på lyset lampen, og skru.

•Gå til andre bytte boksen og skjøte to hvite ledningene sammen. Vri en tråders på skjøte. Kurven svarte ledningen rundt mørk COM terminal, og stram skruen. Cut et 4-tommers stykke nakne kobber wire av skrap kabel og koble den ene enden til grønne bakken terminal på bryteren og spleise den andre enden med andre to nakne kobber ledninger kommer fra den første svitsjen og lys. Brett de overflødige ledningene pent, og skyv dem i boksen bryteren. Skru bryteren til boksen bryteren.

•Return til den første svitsjen. Om nødvendig fjerner 6 inches av isolasjon fra kabelen som kommer fra servicepanelet og separate ledninger; deretter fjerne 3/4 tommers isolasjon fra svart ledningen og den hvite ledningen. Skjøte de hvite ledningene sammen, og vri på en wire-kobling. Kurven svarte ledningen rundt mørk COM terminal, og stram skruen som fester ledningen på plass. Skjær et 4-tommers stykke nakne kobbertråd, og koble den ene enden til grønne bakken terminalen på bryteren og spleise den andre enden med andre to nakne kobber ledninger. Brett de overflødige ledningene pent, og skyv dem i boksen bryteren. Skru bryteren til boksen bryteren.

•Vri på den elektriske kretsen og teste installasjonen.

Tips og advarsler

  • Se koblingsskjema oppført under "Ressurs" for en klar synlig guide.
  • For å unngå elektrisk støt, koble strøm krets før begynnelsen arbeid.