Hvordan du Wire en Light Fixture til en slutt-på-Run-bryter

May 24

En ting du finner når du begynner å gjøre din egen elektrisk arbeid er at det er en rekke ledningsnett konfigurasjoner som kan innlemmes i enhver oppgave. Innerst inne, du har ingen anelse hva ruter elektriker som fast hjemme fulgt. Og hvis tidligere hus prøvd i sin egen elektrisk arbeid uten noen elektriske veiledning, så du kan virkelig være overrasket når du lukke opp boksene bryteren! En slik jobb som kan gi en hus pause er ledninger en light fixture til en slutt-på-run-bryteren. Bekymre deg ikke, her er hvordan du gjør det!

Instruksjoner

Når du hører ordet "end-av-run" betyr det at er der krets slutter. Så, en end-av-run er den siste komponenten i ledningene i en krets, og faktisk ledningen fôring bryteren kommer fra lys kampen og ikke omvendt.

•Denne veiledning vil forklare jobben som om det er for øyeblikket ingen lys fixture eller bytte installert i; bare en tak elektriske boks med en krets i den. Dette vil gi deg en bedre ide om hvordan kretsen drives i første omgang. Så er det første du må gjøre deaktivere kretsen makt. Veksle breakers i elektriske panel og bruk din spenning tester for å sikre at riktig krets av.

•Du må kjøre den elektriske kretsen til hvor du skal ha lysbryter. Se mine andre artikkelen: "Hvordan til fisk Wire gjennom et tak" å hjelpe deg med oppgaven (se ressursene nedenfor).

•Nå, bør du ha din vegg boksen installert med din nylig kjøre ledninger henger og taket boksen bør ha den opprinnelige tretråds kretsen så vel som nye ledninger du kjørte for bryteren. Bruk din wire strippere for å strippe ca 3/4 inches av isolasjon fra hver ledning.

•Twist to jordledninger sammen med tang eller flerbruksskipet verktøyet. Ta et stykke elektriske tape og vikle den rundt den isolerte delen av den hvite ledningen som er på vei til bryteren.

•Grab lys innslag og vri lampen er bakken ledningen i den andre bakken ledninger og sikre dem med tråders eller wire mutter. Ta den hvite ledningen som kommer fra kretsen (den opprinnelige linjen) og den hvite ledningen fra kampen, Tvinn dem sammen og stram en wire mutter over dem. Så, ta en stripe av elektriske tape og vikle det tett rundt wire mutteren hvor slutten av koblingen møter ledningen.

•Ta svart wire fra den opprinnelige kretsen og knyt at ledningen med den hvite ledningen til bryteren (den ene med svart elektrisk tape pakket rundt den). Sikre en wire mutter over dem og pakk dem med elektriske tape som du gjorde med andre ledninger.

•I boksen taket bør du ha to ledninger som ennå ikke er tilkoblet: svart ledningen fra kampen og svarte ledningen fra svitsjen. Koble de to ledningene sammen, stramme en wire mutter over dem og tape dem. Nå ferdig med å installere lys kampen i tak-boksen.

•I bryteren veggen du skal kle 3/4 inches av isolasjon fra hver ledning og igjen lag en stripe av elektriske tape rundt isolasjon av hvite ledningen. Dette utføres slik at den som utfører arbeid på denne kretsen i fremtiden vet at den hvite ledningen bærer spenning og det ikke blir brukt som en nøytral.

•På bryteren, koble grunnen kabelen bakken skruen, teipet hvite ledningen på nederste side skruen og svarte ledningen til oversiden skruen. Pakk elektriske tape rundt bytte så terminalene er dekket.

•Nå, bare sikre bryteren til boksen veggen, skru bytte plate på den og slå kretsen på. Vende bytte og lys bør aktivere! Det er alt det tar for å wire en end-av-run bryter!

Tips og advarsler

  • Når du bruker den hvite ledningen som en mater eller en bryter etappe er det viktig å merke det som sådan av emballasjen elektriske tape rundt isolerte delen. Dette ikke bare minner deg på at ledningen er varmt, men det advarer også noen som kan jobbe på kretsen i fremtiden.