Hvordan du Wire en Leviton utløp

June 9

Hvordan du Wire en Leviton utløp

Leviton beholder er utformet for å redusere energiforbruket og kan installeres i nye eller gamle hjem. Vizia RF + beholder leveres med en fjernkontroll som styrer den faste elektriske installasjoner som er koblet til holderen. Mottaket passer inn i en standard størrelse beholder boks (3 1/2 tommer dyp minimum) og bruker standard husholdning elektrisk 12/2 og 14/2 wire. Mottaket kan en maksimum 15 amp belastning for alle apparater.

Instruksjoner

•Strip tilbake ytre vindsperre 8 inches på elektrisk kabelen, bruke et verktøy kniv. Kutte ned 3/4 tommers isolasjon fra slutten av både svart (live) og hvite (nøytrale) wire--bruk en wire stripper.

•Bend nakne kobbertråd endene på svart, hvit og nakne (bakken) ledninger i en løkke form - Bruk tang. Løsne sølv (nøytral), svart (linje) og grønn (bakken) terminal skruene på baksiden av Levitron receptacle--bruk en skrutrekker. Sett inn den svarte kabelände rundt linje terminal og skru til skruen med en skrutrekker. Setter den hvit ledning enden rundt sølv terminal og stram skruen. Sett inn den nakne kabelände rundt grønne terminal og skru.

•Skyv ledningene på baksiden av boksen mottaket. Forsiktig skyve holderen inn i boksen og feste holderen til boksen ved å stramme de to skruene. Trykk på ansiktet platen feste det på plass.

Tips og advarsler

  • Når alle beholdere er installert, slå på strømmen på viktigste sikringsskapet.
  • Hvis makt elektrisk kabelen til boksen mottaket ikke er slått av før de nye Leviton mottaket, slå den av med strømbryteren tilsvarende. Gjør det, kan resultere i elektriske.