Hvordan du Wire en Honeywell RTH221B termostat

December 8

Hvordan du Wire en Honeywell RTH221B termostat

Honeywell produserer Termostater som brukes til en rekke ulike oppvarming og kjølesystemer. RTH221B termostaten kan brukes til å kontrollere konvensjonell oppvarming og kjøling systemer enn baseboard og varmepumpe. Den har enkel programmering og energisparende funksjoner. Termostaten må være koblet til en oppvarming og kjøling av ledninger. Ledninger termostaten til enheten er ett trinn i hele installasjonen av en Honeywell RTH221B.

Instruksjoner

Slå av strømmen på enheten oppvarming og kjøling og boksen breaker ved å bla bryteren forbundet med strøm for AC enhet i av-stilling.

•Label ledninger går til eksisterende termostatenheten. På dette punktet er gamle termometeret fremdeles koblet til ledninger som kobler den til AC-enhet. Etiketten ledningene, bruke etikettene med Honeywell termostaten. Etiketten ledningene ifølge betegnelser på baksiden av gamle termostaten der ledninger er koblet til termostat terminalene.

Frakobles eksisterende termostaten fra merket ledningene. Gjør dette ved å løsne skruene på wire terminaler, med en skrutrekker og fjerne ledningene fra terminalene.

•Match ledningen etiketter med terminal betegnelser på baksiden av Honeywell RTH221B termostaten. Betegnelser på baksiden av Honeywell termostaten skal samsvare med etikettene på ledningene. Hvis dette ikke er tilfellet, inkluderes en guide med termostat som skisserer hvordan termostaten bør være kablet for vidt forskjellige scenarier.

•Bruk wire strippere eller en kniv nøye fjerne isolasjon eller skjerming endene av ledningene og rengjør dem hvis korrosjon eller rusk. Dette utsetter metalltråd og forberede den for riktig tilkobling til metall terminal.

•Løsne skruene ligger wire terminalene på baksiden av Honeywell RTH221B termostaten. Skyv en kabelände under hver skrue.

•Stram skruene på wire terminaler koble termostaten til AC-enhet. Slå på strømmen på AC-enhet og boksen viktigste breaker og test for å sikre Honeywell termostaten fungerer riktig. Programmet termostaten med ønskede innstillinger ved å følge produsentens retningslinjene i brukerhåndboken.