Hvordan du Wire en gulv lampe med en øvre pære & to lavere pærer

December 29

Hvordan du Wire en gulv lampe med en øvre pære & to lavere pærer

Mange lysarmaturer, gulv lamper og bordlamper har flere lyspærer drevet fra en bryter og én kontakt. En enkel elektrisk feed kan brukes til å drive flere elektriske enheter, inkludert lyspærer. Slike en krets er en elektrisk grunnkonfigurasjon og omtales som "ledningsnett i parallell." Å vite dette grunnleggende ledningsnett konfigurasjon vil være nyttig som det er brukt i mange programmer, inkludert de elektriske kretsene i et hus.

Instruksjoner

•Skjære et stykke lampe ledningen med wire cutters til ønsket lengde kjøre fra kampen til en plugg. Koble pluggen til ene eller kabelen følge instruksjonene plug produsenten. Dette er lett ledningen på alle lampene.

•Feed den andre enden av ledningen inn i kampen nå bryteren. Stripe isoleringslaget endene av ledningene ledningen med wire strippere (ca 1/2 tommer).

•Sett en av ledningen ledninger til side-bryteren. (Koble ledningene med wire nøtter hvis bryteren har ledningene som kommer av det, ellers knytte ledningen til stikkontakt terminalene med en skrutrekker. Følg denne fremgangsmåten gjennom). Cut et stykke svart wire (lenge nok til å nå første pære). Strip 1/2 tommers isolasjon av begge ender og fest en ende av ledningen til den andre siden av bryteren.

•Feed svart wire og andre ledningen wire til den første kontakten i pære. Skjær en lengde på svart og hvit ledning nå fra den første kontakten til andre og fjerne 1/2 tommers isolasjon av begge ender av hver ledning. Kle av isolasjonen av gjenværende ledning ledningen. Knytte ledning ledningen og den hvite ledningen til én side av kontakten og svarte ledningen fra bryteren og en andre svart til den andre siden av kontakten.

•Feed usammenhengende endene av hvite og svarte ledningene til den andre pære-kontakten. Kuttet en annen wire hvit og svart lenge nok til å nå tredje pære socket og bånd 1/2 tommers isolasjon av hver ende av både ledninger. Feste svarte ledningen fra den første kontakten og den andre svarte ledningen til en side av kontakten, og fest den hvite ledningen fra den første kontakten og andre hvite ledningen til den andre siden av kontakten.

•Feed både svart-hvitt ledninger til tredje kontakten og fest svarte ledningen til én side av kontakten og den hvite ledningen til den andre siden av samme kontakt. Bryteren lampe vil nå slå alle tre lyspærer av eller på.