Hvordan du Wire en GFCI uttak med bryter

November 3

Bakken feil krets interrupter uttak kreves av National Electric Code i kjøkken, bad, garasjer, kravlesøket spaces, uferdige kjellere og steder hvor vann er tilstede. En GFCI er en elektrisk enhet som beskytter folk fra elektrisk støt som kan være alvorlig eller med dødelig. Det slår også av kraften til en krets når den oppdager en bakken feil, hindrer branner. Bakken feil oppstår når elektrisitet lekkasjer fra en krets og søker etter en bane tilbake til jorden. Siden GFCI beskytter alle utsalgssteder installert langs samme krets, er de ofte plassert i samme koblingsboksen som begynnelsen av kretsen.

Instruksjoner

•Sett på gummi-soled sko og vernebriller eller beskyttelsesbriller. Kontroller at det er ikke stående vann under strømbryter panelet og Plasser gummimatten på gulvet på denne plasseringen. Stående på matten, slå overbelastningsbryteren som kontrollerer området som jobbet på "Off" posisjon. Slå på lommelykten eller hjelm lyset.

•Plugg sonder av krets testeren i stikkontakten. Det skal ingen indikasjon på makt stede. Fjern skruene som holder frontplaten til mottaket. Koble svitsjen og utløp kategorien skruene, og trekk forsiktig enhetene esken. Bestemme hvilke sett med ledninger kommer fra strømkilden. Svarte ledningen fra kilden vil være kablet til bryteren, og den hvite ledningen kobles til den hvite ledningen skal lyset lampen. Plasser et stykke tape på disse trådene, og merke dem "Kilden". Merk den andre svarte ledningen knyttet til bryteren og den hvite ledningen skal kampen med et stykke tape merket "Fixture."

•Skru terminalene på bryteren og stikkontakt som har ledninger koblet til dem.. Trekke ledninger fra disse enhetene. Fjern alle wire nøtter koble hvit eller svart ledninger. Eller en musefletter, knyttet til disse. Kast gamle pigtail lengder av wire. Med wire cutters, kuttet to 6-tommers biter av nye wire. Fjern vindsperre fra bitene. Stripe 3/4-tommers fra begge ender av to svart og en hvit pigtail. Bruk den lineman tang bøye ene enden av hver pigtail i en krok form.

•Sett rett ender av de to sort pigtails slik at de selv med svarte ledningen fra strømkilden. Flette dem sammen med Tanga ved å vri dem med klokken. Vri en wire mutter på flettet delen. Bruk samme fremgangsmåte for å koble den hvite pigtail til den hvite ledningen fra kilden og den hvite ledningen skal kampen. Skru blant de svarte pigtails til den øvre terminalen på bryteren og den andre som GFCI uttak messing terminal merket "Linje." Den hvite pigtail er knyttet til sølv "Linje" terminal på utløpet. Svarte ledningen fører til lampen er festet til bunnen terminal på bryteren.

•Sett alle telegrammer fører til andre utsalgssteder på krets til GFCI uttak. Bruk terminalene på "Belastning" side av uttaket. Svarte ledningen festes til messing terminal og hvitt til sølv terminal. Endelig knytte én bakken ledning genseren til grønne festeskruen utløpet og en grønn terminalen bryteren. Forsiktig skyve stikkontakten og bytte i boksen. Skru skruen kategoriene i boksen. Skruen frontplaten over boksen.

•Vri makt tilbake til kretsen. Trykk på "Reset"-knappen på GFCI uttak. Slå på bryteren til å finne ut hvis lyset lampen fungerer. Koble krets testeren i stikkontakten. Det bør vise at strøm flyter til kretsen. Trykk på "Test"-knappen på utløpet. Makt bør avbrytes. Fjern krets tester og trykk på "Reset"-knappen igjen.

Tips og advarsler

  • Husk å bruke de samme dimensjon på ledningen som er koblet til kretsen. Blande wire målere i en koblingsboks er mot den National Electrical Code.
  • Se wire mutter pakken å bestemme den riktige størrelsen skal brukes ved tilkobling ledninger.
  • GFCI utsalgssteder bør testes månedlig ved å trykke på "Test"-knappen. "Reset"-knappen vil gjenopprette makt.