Hvordan du Wire en enkelt fase stopp-Start

February 16

Hvordan du Wire en enkelt fase stopp-Start

Reodor Felgen var kjent for sine tegneserier av komplekse maskiner å fullføre en enkel oppgave. Han ville ha elsket enfase Stopp-start bryteren, med sine to separate knapper: ettall for å starte aktiviteten til som det er kablet og å stoppe det, som en kraftig lysbryter. En fase bryter kan slå på en enkel, enfase motor- eller utløse det to - eller Trefaset breakers som opererer en kompleks maskin som bruker hydraulisk rams, et pariserhjul og en kokosnøtt for å helle et glass melk.

Instruksjoner

•Åpne alle kretsbrytere knyttet til banen der du vil installere bryteren. Bruk en hengelås for å sikre breaker i en åpen stilling, hvis mulig. Teipe en liten merkelapp over breaker forklarer at bryteren ikke må lukkes.

•Strip endene av ledningene er tilkoblet, bruker en wire stripper. Crimp ring terminaler over strippet endene av ledningene, ved hjelp av en wire crimper.

•Hold Stopp-start bytte slik at "Start"-knappen øverst i bryteren. Inspiser skruene på hver side av knappen "Start", en merket "L1" og andre "L2." Fjerne begge skruene, med en skrutrekker.

•Sett en av skruen gjennom ringen terminal av makt ledningen - vanligvis rød - av kretsen som du installerer bryteren. Tråden denne skruen i "L1" bar og stram det tett inntil.

•Installer ring terminalen til nøytrale wire - vanligvis brun eller hvit – over den andre skruen du fjernet. Tråd denne skruen i "L2" bar. Skru sikkert, med en isolert skrutrekker.

•Still et digitalt multimeter å teste for krets kontinuitet. Plass en av de multimeter sonder på "L1" skruen og andre sonden på "L2" skruen. Trykk på Stopp-start byttes "On" eller "Start"-knappen. Multimeter bør angi kontinuitet. Trykk på "Av" eller "Stopp" knappen på bryteren. Multimeter avgir ingen kontinuitet.

Tips og advarsler

  • Bruk en isolert skrutrekker når du gjør en elektrisk forbindelse til en skrue-type terminal.
  • Det kan være mer enn to skruene på den øvre delen av bryteren. Betegnelser--"L1," "L2" eller "L3" vil bli markert på bryteren, ved siden av skruen.