Hvordan du Wire en enbryters takvifte

September 11

Hvordan du Wire en enbryters takvifte

Takvifter kan være enten enkeltbryterenheter eller dobbelt svitsjetype. Enkeltbryterenheter betyr at lysbryteren på veggen styrer begge lyset på viften og viften selv. Dual-bryter har to svitsjer – én for fan og én for lys. Ledninger i taket bør tillate dual-bryter drift, så hvis du installerer en enkeltbryterenheter fan, kan du sitte igjen med spørsmålet, som ledningen går der?

Instruksjoner

Sørg for at strøm til lys kampen og bryteren er slått av på boksen breaker.

•Finn bakken wire fra taket og vri bakken ledningen fra viften rundt den lett. Hvis din fan har en grønn ledning, er som jording. Bakken ledningen kommer ut elektriske blir grønn eller bare kobbertråd. Plasser en plast tråders over to ledninger og vri med klokken til stramt.

•Twist sammen slutten av den hvite ledningen fra viften og den hvite ledningen fra boksen elektrisk. Disse hvite ledninger er den nøytrale ledninger. Sett en tråders over to ledninger og vri med klokken til den er tett.

•Den gjenværende ledninger blir den varme ledninger, betyr de utføre elektrisitet. Siden din fan er en enbryters type, vil det bare være en varm ledningen kommer fra boksen elektrisk. Det er sannsynligvis svart. Det vil være to varme ledninger kommer fra viften. De kan være svart, blå, grå eller sort / hvitt. Koble de to endene av den varme ledninger kommer fra viften og koble dem til en varm ledningen kommer fra boksen elektrisk. Vri alle de tre endene sammen og sikre med en tråders.