Hvordan du Wire en eksisterende tak lys til en ny vegg-bytte

April 15

Må taket lys inventar er kontrollert fra ett eller to switch poeng. Ulike typer rom oppussing kan kreve flytting av ett eller begge av disse bryterne. Et eksempel ville være en rommet utvidelse som bryter veggen er fjernet. I dette tilfellet måtte bryteren flyttes til en annen vegg. Denne oppgaven krever nøye planlegging og etterforskning av eksisterende krets å bestemme hvordan det er kablet og hvor skjøte poeng.

Instruksjoner

•Shut av strømmen kretsen på strøm panel. Fjern eksisterende lys kampen, med en skrutrekker.

•Fjern to ledninger skal bytte fra den eksisterende skjøte i boksen lys fixture elektrisk ved å skru ut plast vri caps og trekke bryteren ledninger av skjøte. Noter som ledninger var i disse skjøter.

•Skjære et hull i gips for den nye svitsjen, bruker en gips så. Hullet skal akkurat stor nok til den nye elektriske bryter-boksen. På loftet, bore hull i dobbel header styret over lysbryter plasseringene. Kjøre Romex wire linje gjennom veggen til bryteren hullet. Dra noen av ledningen gjennom hullet og boksen elektrisk. Sikre boksen elektrisk ved å holde det i posisjon og stramme klemmen skruene med en skrutrekker. Boksene elektriske bryteren brukes for en eksisterende vegg trenger ikke festes til veggen studs. Nye boksene er formet for å klemme på gips når skruene på boksen elektrisk strammes.

•Strip 1/2 tommers isolasjon fra slutten av nye Romex ledningen. Den svarte tråden kobles til messing terminal på bryteren. Koble den hvite ledningen til sølv terminal. På loftet, kjører du den andre enden av Romex ledningen til boksen taket lampen elektriske. Koble svart ledningen og hvit til tilsvarende ledningene brukes med bryteren opprinnelige.

•Legg ny vri caps og gjeninstallerer den lette innslag. Slå tilbake på og teste krets.