Hvordan du Wire en Double Pole termostat

March 15

Dobbelpols Termostater brukes til å kontrollere linjen spenning - elektrisk kraft til oppvarming enheter. Nettspenning er elektrisitet som kommer fra det viktigste strømbryter eller sikring panel. Når ledninger disse enhetene, vanligvis er det to verdier for nettspenning, 120 VAC og 240 VAC. Den nedre verdien, 120VAC, finnes på vanlige stikkontakten. Høyere spenning, 240 VAC, brukes vanligvis for å gi strøm til elektriske varmtvannsberedere og baseboard varmeovner. Baseboard varmeovner bruker oftest en to-pole linje spenning termostat kontrollere på og av drift av ovnen.

Instruksjoner

•Observe baksiden av dobbelpols termostaten. Det er fire skruer for den elektriske forbindelser. To skruene er identifisert som "Linje" og de andre to skruene merket "Last." Vanligvis linje skruen terminalene er øverst på termostaten og Last skruene er nederst. Hver fysisk side av termostaten representerer en pol av dobbelpols interne bryteren mekanismen.

•Fjern alle elektriske makt fra ledninger som vil gi strøm til termostat krets. Denne ville stamgods stenger kontrollerende overbelastningsbryteren eller trekke sikringer.

•Bruk wire strippere og fjerne ¾ tomme ledninger isolasjon for å avsløre nakne kobber undersiden. Det skal være to makt ledningene som kommer fra hovedpanelet og to telegrammer går til elektriske enheten termostaten kontrollerer.

•Bend en liten U figur nakne kobber endene av ledningene med de nål nebbtangen. Radius av svingen bør være en størrelse som det vil passe under skruehodet av termostat tilkoblinger.

•Plasser to kraft feed ledninger til en hver av linjen skruen terminaler. Skru med skrutrekkeren. Fest det to telegrammer går til enheten styres av termostaten under to load skruene. Igjen, plass en wire hver til hver skrue terminal.

•Start termostaten mot klokken til det laveste innstillingen. Ny energi viktigste strømnettet. Skru termostaten klokken til en hørbar "Klikk" høres. Termostaten bør nå gjennomføre strøm til enheten det kontrollerer.

Tips og advarsler

  • Følg alle lokale elektriske koder for alle ny installasjon av alle elektriske enheter.