Hvordan du Wire en dobbel 40 Amp Breaker for en hjem a/c enhet

January 4

Hvordan du Wire en dobbel 40 Amp Breaker for en hjem a/c enhet

Det tar ingen spesielle ferdigheter å installere en ny brottsjø i elektriske hovedpanelet i ditt hjem. Kretsbrytere er ikke utskiftbare eller universal. Du må vite produsenten av elektriske panelet og kjøpe en breaker for dette panelet. Selv om alle breakers installeres på samme måte for forskjellige produsenter, kan bruker en produsentens breakers i en annen produsent panelet ugyldiggjøre garantien på elektriske panelet og muligens opprette en brannfare. Å vite hvordan du wire en dobbel 40-amp breaker for ditt hjem og klimaanlegg vil spare penger ved å installere breaker selv.

Instruksjoner

•Vri din breaker panel av deaktiverer viktigste breaker ligger på toppen av elektriske panelet. Fjern dekselet fra breaker panelet bruker en Phillips eller spor skrutrekker.

•Test å bekrefte riktig frakobling av makt ved å berøre en sonde av to sonde elektrisk tester å en skrue på noen breaker. Trykk gjenværende sonden til metall på breaker panel. Testeren bør ikke lys eller registrere eventuelle effekten med lated makt frakobling.

•Trekk 10/3 nonmetallic (NM) kabel fra aircondition-enhet til elektriske panelet. Bruk en wire cutter/stripper fjerne utvendig skjede fra NM kabelen, utsette rød, svart, hvit og nakne kobbertråd. Stripe 3/4-tommers isolasjon av hver ledning.

•Installer 40-amp double pole breaker i breaker panel ved å skyve baksiden av breaker i breaker sporet og trykk foran bryteren på midten buss bar.

•La røde wire under en skrue på baksiden 40-amp double pole breaker. Skyv svarte ledningen under gjenværende skruen på bryteren og trekk begge skruene.

•Sett den hvite ledningen fra kabelen til nøytrale baren ved å skyve det under en festeskruen på linjen. Nøytral baren er sølv bar ligger inne i breaker-panelet, og alle hvite ledninger koble til.

•Sett den grønne ledningen fra kabelen i bakken-feltet ved å skyve det under en festeskruen på linjen. Baren bakken ligner nøytral baren, men alle de bare kobber og grønne ledningene knytte til den.

•Bytt dekselet på de viktigste breaker panel og slå de viktigste breaker igjen.