Hvordan du Wire en distribusjon transformator

May 20

Hvordan du Wire en distribusjon transformator

Distribusjon transformatorer er transformers brukes til å distribuere bedrifter og boliger. Disse transformatorer er vanligvis step-down transformatorer fordi de tar høy distribusjon spenningen og gå ned spenningsnivå som brukes av hjemme eller på kontoret. Ledningsnett disse enhetene er svært farlig, og skal bare utføres av en profesjonell på grunn av spenningsnivå involvert. Som de fleste transformers har disse enhetene en primær og sekundær side. Høy spenning input kommer til den primære siden, og lavere spenning resultatet kommer ut den andre siden.

Instruksjoner

•Locate den primære siden av transformatoren. Det skal være to terminaler, vanlig merket H1 og H2. Koble terminalen H1 til en av høyspent forsyningslinjer. Koble H2 til andre høyspent strømforsyning linje. Disse tilkoblingene gjøres med høy spenning wire.

•Locate på andre siden av transformatoren. Størrelse og type av transformator vil avgjøre om transformatoren har to output terminaler eller tre. En 120-volt transformator har to terminaler. En 120/240-volts transformator vil ha tre terminaler. Midten av de tre terinals er en center Trykk på distribusjon svingete. De fleste boliger transformatorer er typen 120/240-volts.

•Kontroller ledninger dokumentasjonen for å finne hvilken sekundære terminal er center kranen. Center kranen er også bakken eller felles for dette transformator. De andre to terminalene er fase A og fase B. koble en høy gjeldende ledning fra fase A til en side av en strøm panelet viktigste breaker, og koble fase B til den andre siden av den samme breaker.