Hvordan du Wire en dedikert 220V

August 7

Hvordan du Wire en dedikert 220V

En dedikert 220-volt elektrisk krets er nødvendig for varmtvannsberedere, ovner, ovner, Spa og baseboard varmeovner. Disse enhetene så mye strøm og krever sin egen makt ledningen. Arbeider rundt elektrisitet kan være ekstremt farlig som det tar bare noen forsterkere stoppe menneskets hjerte. Hvis du er ubehagelig eller ikke bevandret i sikker elektrisk praksis, leie en profesjonell elektriker å opprette tilkoblingen. Spare noen dollar er ikke verdt livet ditt.

Instruksjoner

Slå på lommelykten og slå av strømmen i distribusjon panelets viktigste breaker. Bekreft strømmen er på ved å berøre en ikke-kontakt voltage detector til isolasjon av flere ledninger. Kontroller at strømmen er på ved å sjekke om noen enheter i huset har strøm. Ingenting bør ha makt.

•Fjern fire skruene som holder dekselet på distribusjon panel med en skrutrekker. Fjern dekselet og sett til side.

•Åpne på 220 volt breaker's håndtak slik at strømmen ikke flyte gjennom den. Sett inn bryteren i en åpen plass i en liten vinkel mot utsiden av panelet. Sett inn utsiden først, deretter trykker ned midten av bryteren til det låses på plass.

•Løsne to terminalen skruene på breaker, én tomme terminal skrue på nøytral buss bar (hvite ledninger) og en tom terminal på bakken buss bar (grønn eller bare ledninger).

•Fjern en få tilgang hull fra siden av distribusjon panelet. Sett ledningen gjennom dette hullet og trekk slik at det er akkurat nok å gjøre tilkoblinger i kontrollpanelet. Skru ned wire komprimering enheten med en skrutrekker til å sikre ledningen til panelet.

•Strip 3/8 tommer isolasjon av fire ledere i ledningen med wire strippere.

•Sett røde ledningen til en av terminalene på bryteren og svarte ledningen til den andre terminalen. Skru ned terminal skruene.

•Sett hvit wire inn i åpne terminalen på nøytral buss bar og stram den ned. Sett inn den grønne eller bare wire i åpne terminalen på bakken buss bar og stram den ned.