Hvordan du Wire en Combo lys varmeapparatet bryteren for bad

February 17

Hvordan du Wire en Combo lys varmeapparatet bryteren for bad

En kombinasjon lys varmevifte på badet vil holde deg varm når du kommer ut av dusjen. Kombinasjon fan varmeapparatet lyset trenger tre brytere kontrollere de tre forskjellige funksjonene. Dette ville ta opp mye plass. En kombinasjon Bryteren brukes når det begrenset plass. Det styrer tre funksjoner i én enhet.

Instruksjoner

Slå av strømmen til kretsen. Fjern plastfolie av kabler og stripe fra slutten 1/2 tommers av installasjonen av rød, svart og hvit ledninger.

•Bruk wire nøtter, koble alle de hvite ledningene sammen og koble uisolert bakken ledningene sammen. Koble en 6-tommers stykke uisolert wire, kalt en "pigtail," med andre ground ledninger, hvis boksen bryteren er metall, og skru den andre enden av kabelen til metall-boksen. Presse alle hvite og bakken ledningene inne til baksiden av boksen.

•Koble svart feed ledningen til svarte ledningen koblet til den gule ledningen i kombinasjon lys varmeviften, og koble to ledninger til svarte ledningen av seg selv på bryteren. Gule ledningen styrer lyset i kombinasjon lys varmeviften.

•Sett den andre svart wire som er koblet til den svarte ledningen i kombinasjon lys varmeviften til andre svarte ledningen på bryteren.

•Kople røde ledningen som er koblet til den røde ledningen i kombinasjon lys varmeviften til rød ledninger ved svart ledningen på bryteren. Røde ledningen styrer ovnen i kombinasjon lys varmeviften

•Koble røde wire som er knyttet til den blå tråden i kombinasjon lys varmeviften til rød ledninger på slutten av bryteren. Den blå tråden kontrollerer viften i kombinasjon lys varmeviften.

•Sikker bryteren til elektriske boksen med skruene som ble levert med bryteren. Installere lokket til bryteren. Slå på strømmen til kretsen. Teste det med en spenning meter.

Tips og advarsler

  • Disse instruksjonene er for to kabler kommer fra kombinasjon lys varmeviften, med en rød, svart, hvit og en uisolert wire i plast vindsperre av kabler. Det bør være en annen kabel kommer i boksen fra hovedpanelet boksen med en svart, hvit og en uisolert wire å "mate" bryteren makt.