Hvordan du Wire en blåser vifte kontroll

November 28

Ledningsnett en blåser fan administrere for din ovn er bare et tilfelle av erstatter ledningene på den nye kontrollen der du tok dem av den gamle kontrollen---hvis det skjer for å være nøyaktig samme del. Dessverre er det mest sannsynlig være en generisk del. I dette tilfellet forstå grunnleggende operasjonen kan være et liv-saver.

Instruksjoner

Hvordan du Wire en blåser Fan Seqencer for en elektrisk oppvarming

Slå av bryteren og sjekk med spenning tester å være sikker på at du treffer riktig breaker. Fjerne feil blåser sequenceren med en skrutrekker. Ledningene er plug-på forbindelser og vil trekke ut.

•Installer nye blåser sequenceren. Det er fem avtakbar terminaler. De to nederste terminalene er for lav spenning. En wire kommer fra termostaten, og terminalen på den andre siden går til vanlig siden av transformatoren.

•Koble høyspent linjen wire på venstre side av de midterste terminalene. Koble høyre side til varme sequenceren.

•Installer fan ledningen på toppen terminal på høyre side. Aktivere breaker. Når termostaten krever varme, vil det energi blåser sequenceren, som i sin tur energizes varme sequenceren. Blåser sequenceren er tidsbestemt så varme elementer vil komme på og varme opp, så viften kommer på, så det ikke er en eksplosjon av kald luft. Husk å tillate noen minutter før viften kommer på.

Installere en Fan/grensebryter på en gass-enhet

Slå av bryteren. Ta av dekselet over kontrollen feil fan/grense. Sjekk med spenning tester, og deretter fjerner ledninger. Ledninger er koblet til hull i kontrollen. For å fjerne dem, sett en liten skrutrekker inn i sporene over ledningene og trekke ledninger ut.

•Fjern skruene som montere kontrollen til enheten. Når du fjerner kontrollen, Merk sonden på baksiden av kontrollen som går gjennom et hull i den varme kammeret. Sonden er for sensing temperaturen på varme kammeret.

Sette inn den nye kontrollen med sensing proben går tilbake inn i hullet i den varme kammeret. Skru inn igjen skruene med en skrutrekker.

•Sett ledningene ved å skyve dem inn i hullene. De låser selv. Det er fire wire terminaler: to til venstre og to til høyre. Sett inn linje spenning wire i nedre venstre terminalen. Sett inn fan ledningen i øvre venstre terminalen. Denne sidekontroller når viften tennes og slukker.

•Sett inn en linje spenning wire i nedre høyre terminalen, med mindre det er en jumper går fra nedre venstre terminalen. Sett ledningen går til høy spenning siden av transformatoren i øvre høyre terminalen. Denne siden er grensen siden som slår ovnen av hvis viften ikke kommer på eller i ikke nok luftstrømmen. Dette er å beskytte varmeveksleren fra sprengning på grunn av overoppheting.

•Still tre tips om sølv runde disk. Pekeren til venstre er innstillingen "fan av". Det bør settes til ca 90 grader. Midtre pekeren er innstillingen "fan på", som bør settes til ca 130 grader. Pekeren til høyre er innstillingen grense å beskytte varme kammeret blir for varmt. Det bør settes til ca 200 grader.

•Installer dekselet fan/stillingssenderen. Aktivere breaker og test enheten.

Tips og advarsler

  • Som alltid, når du arbeider på alle elektriske enheter, slå bryteren av og tag det så ingen andre vil aktivere breaker mens utstyret blir jobbet på.