Hvordan du Wire en belastningen 2 serie D1 Breaker Box

March 12

Boksen Cutler-Hammer merke D1 breaker er en 200-amp, innendørs, bolig breaker panel med 40 polakker og en stål kabinett. Det bruker en topp feed design for innkommende elektrisk kabelen, men kan være rotert 180 grader hvis en bunnen feed for prosjektet. Den viktigste forskjellen mellom dette panelet og de fleste andre bolig paneler av denne størrelsen er at det ikke kommer med bakken buss bar som kan være et krav for prosjektet, avhengig av lokale koder i ditt område.

Instruksjoner

Slå av strømmen til breaker-boksen på måleren, eller har deaktivert på transformatoren lokale verktøyet selskapet.

•Hvis det gamle kablene fôring breaker panel, løsne det lug vanskelige problemer på terminal blokker holder de kablene og fjern kablene ved å trekke dem ut baksiden av boksen. De er sølv bolter som har et Sekskantet innrykk som passer en momentnøkkel. Du kan bli kvitt de gamle kablene hvis du ønsker å være ryddig, men de vil ikke skade noe hvis de bare la dem i loftet eller vegg hvor de kom fra.

•Feed nye, innkommende kabelen gjennom toppen av boksen mur og klemme det på plass med en kabelklemmen.

•Strip ledningene du bare brakt i boksen tilbake av omtrent en tomme for å vise bare kobber innsiden.

•Feed svart og rød stripete ledninger i topp terminal brikkene over de viktigste buss-barene. Stram kabelsko på terminaler med momentnøkkel. Kontakt din lokale koden å finne ut hva riktig mengde dreiemoment er for de.

•Feed hvit stripete wire i nøytral buss bar terminal og stram den lug. Du kan gjenkjenne den nøytrale buss bar av fargen sølv, metall og hvis det finnes eksisterende kretser i boksen, vil du se flere hvite ledninger som går inn i den.

•Hvis du har en innkommende jording, mate den til en terminal på nøytral buss bar og skru på den. Denne modellen av panelet har ikke en bakken buss bar. Du kan også kjøpe en separat jording buss bar og installere den i panelet. Sjekk din lokale kode krav.

•Vri makt på panelet igjen.

Tips og advarsler

  • Vær helt sikker på at strømmen på panelet er virkelig på eller du vil bli electrocuted når du prøver å stramme viktigste buss bar lug.