Hvordan du Wire en Baderom Fan & lysbryter Combo

July 12

Hvordan du Wire en Baderom Fan & lysbryter Combo

Alle ledninger begynner ved å fastsette banen som elektrisitet må følge for å gjøre noe arbeid. I dette tilfellet må en elektrisk strøm reise til badet fan og gå tilbake til kilden. Du kan bryte strømmen av gjeldende med en vegg-knapp som brukes til å slå viften på og av. Wire som bærer gjeldende til viften gjennom veggen bryteren er den varme siden av kretsen; wire som bærer strøm fra viften tilbake til strømkilden er tilbake.

Instruksjoner

•Determine der bad viften skal installeres og hvordan det installeres for å gi stabilitet. Klippe et hull i taket stor nok til den innfelte delen av viften. Viften må være knyttet til en bjelke tak eller en 2-ganger-4 spacer utstyrt mellom to taket bjelkene.

•Skjære hull mellom to stendere i veggen for bryteren. Studs kan plasseres for bruke en stud finder. Plassere ansiktet til en bryterboks mot veggen og trekke sitt ytre kantene med en nr bly blyant. Borer et hull i hjørnene på tegningen, og deretter bruker en nøkkel hull eller Stempelkompressorer så, kutt langs linjene mellom hullene.

•Gå til loftet og bore hull gjennom dekselet plate over posisjonen der bryteren er å bli installert. Finn plasseringen ved å spørre noen til å trykke på veggen av hull for bryteren. Bore hull store nok til å tillate enkel innsetting av 12-2 ikke-metalliske omsluttet kabel.

•Skyv enden av kabelen gjennom hullet i cap platen og ned innsiden av veggen. Har noen stå foran hullet i boksen bryteren og se på kabelen. Når kabelen end vises, hjelperen fanger den med krok av en utrettet kleshenger og trekker om en fot på kabelen inn på badet. Kjør den andre enden av kabelen tvers over loftet til viften. Kutte kabelen forlate om en fot å presse i fan gjennom en knock-out.

•Twist ut en knock-outs på en bryter en skrutrekker. Løsne kabelklemmen og kabelende inn i boksen. Trekke slakk av kabelen og skru til skruen som holder klemmen. Trykk boksen bryter inn i hullet La ørene hvile mot den ytre overflaten av veggen. Sett inn en finger klemme i veggen på hver side av boksen. Bøye fingrene tett rundt stolpene i boksen og mot innsiden vegger av boksen.

•Locate strømkilden. Dette kan enten være en varm ledningen i en stikkontakt boksen over en lys, en koblingsboks eller boksen breaker. Kjøre 12-2 ikke-metalliske omsluttet kabel fra valgte strømforsyningen til koblingsboksen på viften. Ikke koble kabelen til strømkilden på dette tidspunktet.

•Strip skjede fra alle synlige kabelen ender med en wire stripper eller en skarp kniv. Kuttet alle overflødig ledning med en elektriker tang. Skrell om 3/4-tommers isolasjon av endene av hver ledning.

•Sett en ledning til hver side av en enkeltpols bryter med nål nosed tang og en skrutrekker. Fest bryteren til boksen bryteren og svitsjen plate til bryteren.

•Kople svarte ledningen fra bryteren til svarte ledningen fra strømkilden. Koble den hvite ledningen fra bryteren til svarte ledningen på viften. Koble alle hvite ledninger sammen og vri alle bare kobber ledninger sammen. Nakne kobbertråd er jording. Bruk wire nøtter for å gjøre alle tilkoblinger.

Slå av alle strøm i huset boksen breaker og koble til strømkilden. Koble svart til svart-hvitt til hvitt. Slå på og kontroller at din fan arbeider.

Tips og advarsler

  • Når du kobler til strømnettet, kontroller du kobler svarte ledningen fra din vegg bryteren til en varm ledningen. Hvis du kobler til en retur fra en annen bryter, må begge bryterne være på før viften fungerer.
  • Sjekk alle elektriske koder som gjelder for ditt område og sørge for at disse kodene blir fulgt.
  • Etter å slå av strømmen, sjekk for å se hvis det er av ved koble en bordlampe i beholdere og snu lysene og apparater på og av.