Hvordan du Wire elektriske Sub-panelet

November 27

Hvordan du Wire elektriske Sub-panelet

Elektriske sub paneler brukes til å utvide strømbryter kapasiteten i en eksisterende servicepanelet samt en belastningen i områder med høy belastning konsentrasjoner dvs en alle elektriske kjøkken eller trearbeid butikk. Sub paneler er kablet det samme som viktigste servicepanelet med et par viktig unntak. I motsetning til i panelet viktigste tjenesten nøytral baren i en sub-panel kan ikke være limt til (fysisk koblet til) systemjordingen bar eller sub-panel skapet. I motsetning til viktigste servicepanelet, er sub panelet ikke nødvendig å ha en hoved koble breaker. Sub-panel kan være en hovedavdeling lug panel beskyttet av en breaker installert i viktigste servicepanelet.

Instruksjoner

•Mark stedet der sub-panel er ligger. Finn panelet så nær som mulig til det viktigste panelet hvis den skal brukes til å forlenge breaker kapasitet viktigste servicepanelet eller i området av høy belastning å bli brukt som en belastning omslaget.

•Hold panelet på plass mot veggen med nivået for å sikre at panelet er nivå og loddrette før merking hullene for montering. Bore hull til monteringsdelene drill/driveren og borekronen riktig størrelse.

•Sikker sub-panel i stedet bruker de riktige Monteringsutstyret fra maskinvare kit.

•Fjern forsiden av main service panelet og fjerne et metall "knockout" fra siden av de viktigste tjenesten for. En "knockout" er en solid metall disk som festes i stedet på én eller to punkter. For å fjerne det, kan du bruke en hammer og skrutrekker å presse den horisontale og forstå det med den Lineman tang og pivotere dem opp og ned til det låses gratis. Installere en kontakten i den knockout hull.

•Fjern en knockout fra toppen av sub-panel boksen og installere den andre kontakten.

•Lage ruter sub materen kabelen fra viktigste servicepanelet i sub-panelet. Klippe den lenge nok slik at når det settes inn i de viktigste tjenesten og sub-panel, kabler personlige ledere vil nå bunnen av panelet. Sett kabelen gjennom kabelkontaktene og sikre på plass ved å stramme de to skruene på hver av kabelkontaktene elegant ned mot kabelen er jakke. Vær forsiktig når du setter kabelen inn viktigste servicepanelet fordi deler av servicepanelet vil fortsatt være "hot" selv etter at du slår av viktigste tjenesten breaker.

•Fjern den ytre jakken av sub materen kabelen forlate ½ tomme på jakken intakt der den kommer ut av kontakten. Vær forsiktig så du ikke skader isolasjon på individuelt isolerte ledere. Skade isolasjon på disse ledere vil kreve å erstatte sub materen kabelen med en ny kjøring av kabel.

•Skjære rød og svart ledere i sub-panelet lengden nødvendig for å nå baren Buss kabelsko øverst i panelet. Skjær dem lenge nok slik at de ikke er under konstant spenning. Fjerne 1 tomme isolasjon fra endene og sikre strippet ender under komprimering skruene. Det spiller ingen rolle hvilken ledning er koblet til hvilke lug.

•Lage ruter til hvit nøytrale wire og nakne jording wire ned "Nøytral" og "Jording" barer henholdsvis. Strip endene og sikre dem under hovedavdeling sammenntrykking skruene på nøytral og jording barer.

•Installer 2-polet, 240-volts overbelastningsbryteren i viktigste servicepanelet. Denne breaker kan bare koble avhengig av panel som du arbeider med, eller den kan festes til panelets Buss barer med skruer. Hvis den er skrudd ned Buss barer, kontrollerer du at den viktigste breaker er slått av før du prøver å skru dem ned.

•Koble røde dirigent og svart dirigent til messing skruene på den nye strømbryteren. Koble nøytral dirigent og jording dirigent panelets nøytral og jording barer.

•Bytt panelet serviceavtalen. På ny brottsjø i av-stilling, slå overbelastningsbryteren viktigste koble tilbake på. Du vil forlate på ny brottsjø i av-stilling til alle strømkretser å bli matet av sub panel er koblet til sub-panelet.