Hvordan du Wire bevegelsesdetektorer på en garasje døråpner

September 15

En garasje døråpner aktiveres vanligvis et signal sendt fra en fjernkontroll. Du kan koble en bevegelsesdetektor til garasjeportens sensor å aktivere døren. Bevegelsesdetektoren må være kablet til kontrollrommet krets av garasje døråpner sensor - prosedyren er enkel og lignende måte uavhengig av produsent. Du trenger noen vanlige verktøy, som vil få forsyninger fra en jernvarehandel.

Instruksjoner

•Vri av garasje døråpner strømbryter; Denne bryteren blir vanligvis på motorakselen. Gå til sikringsboks og tur riktig overbelastningsbryteren å avvikle elektrisk kraft til garasje døren åpen.

•Skjære av en slutten av mini jack plugg kabel falsen med et verktøy kniv. Slit 2 inches i på den ytre isolasjonen fra det kutte slutten med verktøyet kniv. Skyv isolering for å avsløre to indre ledningene. Fjerne en 1/2 tommers isolasjon fra endene av både ledninger med en ledning strippere.

•Sett mini plugg slutten av mini jack plugg kabelen inn minijack utgangen på bevegelsesdetektoren. Sted bevegelsesdetektoren mot bakveggen på garasjen, mot garasjeporten. Montere bevegelsesdetektoren til veggen med tre skruene med en stjernetrekker.

•Åpne kontrollpanelet lokket på siden eller nederst med bevegelsesdetektoren - hvis en skrue har lokket stengt, Løsne skruen først med skrutrekkeren. Angi alle kontrollene i kontrollpanelet rommet deres halvveis innstillingen for følsomhet, avstand og hastighet av reaksjonen. Angi alle "Skumring/Day" eller lignende kontrollknappen til halvveis merke. Lukk dekslet og, hvis det er en skrue, skru.

•Locate sensoren plassert mot garasjen dør-rammen på én side av garasjeporten. Sett tuppen av en flat kant gullsmedens inn under plast lokket dekker sensoren. Løft spissen for å løsne hetten. Fjerne hetten.

•Løsne to skruene på sensor med en Phillips gullsmedens skrutrekker. Vind ledningene fra minijack kabelen rundt en skrue. Stramme skruene. Sett dekselet tilbake på sensoren. Plugg bevegelsesdetektorens strømkabelen i en stikkontakt for strøm. Gjenopprette elektrisk kraft til garasjen og aktivere garasje døren åpneren på.