Hvordan du Wire 240 Volt lys

October 1

Husholdningenes lysarmaturer opererer på 120 volt. Kommersielle og industrielle lys opererer vanligvis på 208 eller 240 volt. Større husholdningsapparater som elektrisk områder og elektrisk tørketromler bruker vanligvis 240 volt. En lysarmaturer hensikten er å holde en lyspære på plass og gi det strøm til makten pære. En vegg bryter eller en sikring i elektriske panelet (for kommersielle programmer), styrer vanligvis lyset.

Instruksjoner

Slå av strømmen i bryterboksen viktigste. Hvis er ikke praktisk å deaktivere viktigste breaker, Finn breaker som vil styre lys og slå den av. Siden spenningen blir 240 volt, vil breaker være en doublewide. Finn ledninger der lyset skal. Bruke voltmeter for å bekrefte at strømmen er av.

•Strip isolasjon om 1/2-inch tilbake fra endene av ledningene. Det bør være tre ledninger inkludert to varme (fargede) ledninger og grønn eller bare jording. Vri ledningen strengene med fingrene.

•Koble bakken wire til grønne bakken terminalen. Presse ledningen gjennom kontakten og stram sikkert med en skrutrekker. Hvis kontakten er en skrue terminal, vikle ledningen klokken rundt skruen og skru.

•Sett de resterende to ledninger til lys. Terminaler for den varme ledninger er vanligvis gull farget. Hvis en av den varme ledninger er hvit, vikle et stykke svart elektrisk tape rundt wire for to eller tre inches fra slutten arbeider på lyset lampen i fremtiden vite at det er 240-volts.

•Sikker lyset lampen sørge for at ingen av ledningene er utsatt. Slå bryteren på og bekrefte at lyset fungerer.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke er fortrolig med elektrisitet, har arbeidet gjort av en godkjent elektriker.
  • Kontroller for å sikre at strømmen er på før du arbeider med elektrisitet.