Hvordan du Wire 2 elektriske plugger bruker en strømkilde

July 1

Årsakene til ledninger to uttak med en strømkilde er mange. Kanskje du trenger to uttak bak TV, eller kanskje du trenger en hvor det ikke er en tilgjengelig. Uansett årsak, vil du finne det praktisk å ha den andre stikkontakten. Det er lett å wire to plugger bruker en strømkilde så lenge du følger noen enkle regler. Ikke bli skremt, være informert og finne glede i å vite at du gjorde det selv.

Instruksjoner

•Decide hva størrelsen på wire du trenger. Du kan gjøre dette ved å se på breaker som feeds utsalgssteder. Er det en 15 amp breaker eller en 20 amp breaker? Du må bruke #12 AWG (American Wire måling) wire for en 20 amp stikkontakt og #14 AWG wire for en 15 amp stikkontakt. Ledningene som kommer til den første kontakten blir svart, hvit og grønn (eller en nakne kobbertråd). Så må de ledningene går til andre stikkontakt også. Du kan kjøpe enkelt ledninger eller to wire kabler med bakken. Enkelt ledningene kjøres i metallrør og kablene kjøres uten kanal.

•Få høyre plugger. Det er på pluggen. Hvis du bruker en 20 amp breaker, får en 20 amp plugg. Hvis det er en 15 amp breaker, få en 15 amp plugg. Det er også en ting å vurdere. Hvis du bruker uttaket i et bad eller nær vask på kjøkkenet, må du få en GFCI (eller noen ganger bare kalt GFI) plugg. Det står for "Bakken feil krets Interrupter." Disse brukes i våtrom og legge til ekstra beskyttelse mot elektriske.

•Arrange ledninger. Du får strømkilden kommer til det første uttaket og må ledningene som går fra som kobler til andre. La alltid ca 3-4 inches av ledninger henger ut av boksene slik at du kan koble opp utløp med letthet.

•Leveres med den første kontakten. Dette vil være den vanskeligste fordi den har dobbelt så mange ledninger å koble. Se på skruene på pluggen. Du har to blanke skruene på én side, to mørke (eller bronse) farget skruene på den andre siden, og en grønn på slutten. Farget skruene fortelle deg hvordan du wire det. Koble grønne (eller bare kobber) telegrammer å grønne skruen. Den grønne er bakken. Det er bare en skrue, så ta deg tid og være sikker på at de er begge skrudd ned sikkert. Koble den hvite (nøytrale) ledninger til skinnende skruene og koble svart (varmt) ledningene til mørk skruene.

•Leveres med andre plugg akkurat som du gjorde først. Svart går på mørke skruen, hvit på skinnende skruen og bakken på den grønne skruen.

Tips og advarsler

  • Pakk ledningene klokken rundt skruene før stramme dem. Når du deaktiverer skruene vil det hjelpe for å holde dem på. GFCI plugger har en liten strømbryter på dem. Hvis du bruker en, pass på å skyve det i etter ledningsnett det. Også hvis du finner at pluggen ikke fungerer, kan pluggen ha snublet. Bare trykk på knappen tilbake for den å arbeide igjen.
  • Pass på at bryteren er av før du gjør noen ledninger. Hvis du brukte en GFCI plugg og det holder tripping av, kan det skyldes et problem med fuktighet. Du kan ha en elektriker betrakte den. Bruk alltid en GFCI plugg i våtrom. Det er for å beskytte.