Hvordan du vokser gulrøtter som en Houseplant

October 11

Hvordan du vokser gulrøtter som en Houseplant

I tillegg til å være en sunn og velsmakende del av en daglig diett, kan visse typer vanlig grønnsaker plantes for å lage dekorative houseplants. Disse houseplants er lett å vokse og får en lærerik og underholdende aktivitet for barn. Grønnsaker som brukes i denne aktiviteten har kjøttfulle lagring røtter, for eksempel løk, poteter eller gulrøtter.

Instruksjoner

•Få en fullvoksen gulrot med grønne bladrike deler (topper) fortsatt festet. Bruk en kjøkkenkniv, kuttet en 2-tommers stykke av vegetabilske. Denne delen skal tas fra den store enden av rot (den oransje spiselige delen) og inkluderer gulrot topper.

•Trim toppen av gulrøtter med saks. Etter klipping, bør greenene være ca 1,5 til 2 inches i lengde.

•Plasser disse elementene, kuttet side ned, i et fat med vann. Vannet bør kun dekker halvparten av oransje gulrot toppen. Du kan også velge å trykke gulrot i fuktig jord som et alternativ til vann parabolen. Hvis du ønsker en bushier plante, sett flere gulrot topper sammen i en rett.

•Fyll en planter med sandholdig jord eller planter blanding jord. Når de gulrot starter voksende røttene og bladene, transplantasjon det i forberedt planter. Røttene skal være helt dekket med jord, mens topper vil være over jorden.

•Et gulrot toppen umiddelbart etter planting. Etter den første vanning, Legg vann regelmessig for å opprettholde en fuktig jord. Dette anlegget varer ca en sesong. Når det dør, ikke plante det som det ikke vil blomstre. Enten kaste bort eller bruke den som et tillegg til en kompost haug.

Tips og advarsler

  • Gulrøtter er biennials som vokser deres spiselige rot i første sesong. Når transplantert for å være en houseplant, vil de blomster og lage en attraktiv dekorasjon. Men vil de ikke opprette en annen forbrukes rot.
  • Du kan nyte de gulrot toppene uten transplanting dem. Den nye bladene kan være en attraktiv dekorative touch selv, spesielt når flere gulrot toppen er plassert i samme parabolen. Hvis du vil bruke den nye bladene som dekorasjon, velger du en vann rett som har en vegg skjule røttene.