Hvordan du vokser gulrøtter i en Container hage

August 19

Hvordan du vokser gulrøtter i en Container hage

Beholder hager er samlinger av Potter og krukker som holder planter som normalt er plantet i bakken. De er et alternativ for de som ønsker fordelene med vegetabilske hager, men bor i leiligheter eller i områder der temperaturen eller jord ikke, bidrar til tradisjonelle hager. Det er mulig å dyrke gulrøtter i beholdere beholdere er store og kan du plassere dem i områder som mottar fullt sollys.

Instruksjoner

•Fyll en kake panne med 1 tomme potting jord. Jevnt mellomrom frø på jord og dekke dem med opp til 1/2 inch med potting jord. Spritz jord med vann. Dekke kake panorere i en gjennomsiktig plastpose å fange fuktighet og varme. Spirer frøene er klar å bli transplantert i beholdere når de utvikler sin første små blader.

•Measure din beholdere for å sikre at de er minst 2 inches lenger enn gulrøtter vil vokse, bruke et målebånd. Fyll bunnen av din beholdere med en 1-tommers lag med grus for drenering formål. Fyll resten av volumet med potting jord opptil 2 inches under kanten av beholderne.

•Fjern spirer frøene fra kake panorere, øste opp en liten del av skitt rundt en skudd å unngå å forstyrre rotsystem. Gjør en liten depresjon i potting jord i en container, og plasser spire i depresjon. Større beholdere kan holde mer planter, men du bør plassere to til tre frø per container i gjennomsnitt.

•Legg mer potting jord til containere nødvendig selv overflaten og dekker alle synlige røtter. Ikke dekk bladene av plantene. Vannet plantene dine umiddelbart, men unngå wetting sine blader og stengler.

•Plasser beholdere i fullt sollys. Root planter, som gulrøtter, krever mer sollys enn bladgrønnsaker. Fortsett til vann planter en gang om dagen med mindre du finner at jorden blir altfor tørt. Hvis dette skjer, kan du øke vanning frekvensen.

Tips og advarsler

  • Ifølge Texas A & M University er gulrot varianter som vokser best i beholderen hager scarlet nantes, gold nugget, lillefingeren, baby spike og Tommelise. Lese frøet pakkene for å bestemme gjennomsnittlig lengde kan du forvente deg gulrøtter å vokse.
  • Bruke syntetisk potting jord i motsetning til vanlige skitt. Syntetisk jord er fri for sykdommer og fuktighet bedre enn naturlige jord.
  • Inspisere plantene dine blader daglig for underskriver av sykdommen. Mange anlegg sykdommer kan løses ved å øke eller redusere sollys eller vanning, men gjødsel eller insektmidler kan være nødvendig fra tid til annen.