Hvordan du vokser epler naturlig

September 28

Hvordan du vokser epler naturlig

Epler er vokst over hele verden og i alle 50 delstater i USA, og de er en av de mest populære fruktene i USA også. Mens mange epletrær bruke sprøytemidler og kunstgjødsel for å utvide sine epler er det mulig å unngå bruk av både og vokser epler naturlig. Du må plante minst to epletrær så de kan kryss-pollinate og produserer epler.

Instruksjoner

•Velg et nettsted for din epletrær. De trenger godt drenert jord å trives. Legge til 4 til 5 inches av kompost eller gjødsel til toppen av jord. Arbeide kompost eller gjødsel til jord til en dybde på 12 til 18 inches med en bredde på 4 til 5 fot.

•Plant apple trær tidlig om våren når jord thaws. Grave hull som dypt som roten ballen og tre ganger så bredt. Plasser Epletrærne i hullene og spredt sine røtter. Fylle hullene med jord.

•Et apple trær vel en gang hver uke i 15-20 minutter. Spre en 2-tommers lag mulch rundt bunnen av epletreet å holde jord kjølig og fuktig. Legge til en 1 tommers lag av kompost eller gjødsel rundt foten av epletreet for ekstra næringsstoffer hver tre til fem måneder i vekstsesongen.

•Thin frukt på epletreet når den er stor nok til å produsere, om tre til fem år. Fjerne alle unntatt én apple fra hver haug. Pakk apple i papir lunsj poser og sikre dem til treet med en gummi band å beskytte epler mot skadedyr. Høste epler i slutten av sommeren eller høsten.