Hvordan du vert et garasjesalg

March 20

Et garasjesalg er en flott måte å tjene litt ekstra siste penger og å bli kvitt ting du ikke lenger trenger. Hosting en vellykket garasjesalg avhenger av en rekke faktorer, men planlegger hele arrangementet på forhånd kan hjelpe deg gjøre mest av dagen.

Instruksjoner

•Sort elementer. Hvis du har mange ting å selge, kan du prøve å gruppere dem i emner (kjøkken, sport, barn) eller størrelser (elektronikk på den ene siden, sykkel på andre, liten knick knacks på en gruppe). Dette vil gjøre det enklere for folk som ser for å finne det de leter og det kan også føre til mer salg: for eksempel en person å plukke opp et salt og pepper sett kan se rett håndklær av og kjøpe dem på impuls.

•Offer noen forfriskninger. Hvis du vert din garasjesalg på en varm sommerdag, kan tilbyr kaldt vann eller juice oppmuntre folk til å holde rundt lenger. Hvis du har mange barnas elementer og du tror familier vil innom, angi en brett av informasjonskapsler eller brownies på en side-tabell slik at folk kan ta en matbit mens du surfer.

•Advertise salg. Den lokale avisen kan tilby ledig plass for dette, eller du kan vurdere å kjøpe en liten annonse. Kontroller også at du har nok flygebladene og skiltene å distribuere langs nabolaget i minst et par dager før arrangementet. Skrive tegn med permanent markør (i tilfelle det regner) og legge dem på travle gater, hjørner og bussholdeplasser.

•Start tidlig. Mange mennesker som butikk på garasje salg gjerne innom om morgenen, før deres helgen starter. Hosting salg på en lørdag vil gi deg en sjanse til å utvide en ekstra dag hvis du synes at mange elementer ikke selger. Høsten og våren er de to mest populære sesongene for garasje salg, så lenge du ikke vert salg på en helg.

Tips og advarsler

  • Pris ting høyere enn hva du tror vil være en rettferdig pris å få for dem. Som tillater pruting, som forventes på garasje salg.