Hvordan du utformer sitteplasser i hagen

February 2

Hvordan du utformer sitteplasser i hagen

Uansett hvilken type hage du har, være ikke landskapet vellykket med mindre du design i sitteplasser så du kan nyte bruke hagen! Her er noen tips om hvordan du utformer sitteplasser i hagen slik at du får mest ut av det estetisk og praktisk.

Instruksjoner

•Wander rundt hagen og se etter den beste utsikten. Vil du plassere sitteplasser hvor du kan nyte ute rundt på best av hagen eller generell landskapet.

•Hvis du har barn, plassere sitteplasser nær lekeområder, svømmebasseng eller andre område hvor du vil ønske å være komfortabel mens ungene i lek.

•Hide sitteplasser i et privat sted som ikke er lett å se fra andre deler av hagen, og du vil opprette en hemmelig stedet ideelt for lesing, meditasjon eller bare å komme vekk fra alt.

•Entertaining er høyt på listen over prioriteringer for mange. Hvis du plante for å bruke hagen for å underholde, så kontroller at gjestene har god plass å finne sitteplasser. Dette er spesielt viktig rundt spise områder som terrasser og grilling.

•Hvis du har et stort stykke eiendom, spot sittegruppe på forskjellige steder. Sitteplasser i en frukthage ikke bare skaper et sted for å vise din trær, men et sted å sette ned verktøy eller sett samlet frukt når du arbeider på trærne. Sitteplasser i nærheten vegetabilske hager tilbyr tilsvarende muligheter. Alle tjern eller vann funksjonen fortjener et behagelig sted å sitte og lytte til beroligende lyder av vann. Og ikke glem å parkere en benk ut i lengst del for en velfortjent hvile og et annet syn på eiendommen.

•Det er mange typer patio møbler som skal forbedre noen hage design. Vurdere dukker en liten smijern iskrem tabell i et lite område for sjarm. Eller Legg til landet komfort med en benk ligger under en skyggefull treet. Ikke glem et piknikområde hvis du har noen plass litt lenger fra huset. Og hvis du har et skjegg område i skyggen, legge til en sving eller en hengekøye å dra full nytte av det!

•Få kreative. Bygge en sirkulær benk rundt stammen av et tre eller utforme en lav støttemur for dobbelt plikt som en sittegruppe ved å legge til fargerike utendørs puter til toppen av veggen.

•Seating kan ta så mange former, og kan være en ressurs for et område. For mer informasjon om hvordan du utformer sitteplasser i en hage, sjekk for flere ideer under ressursene som vises nedenfor.