Hvordan du utformer Patio utleggere

March 5

Hvordan du utformer Patio utleggere

En patio laget av pavers er en vakker tillegg til et hjem. Former og farger av pavers er skaper hva den attraktive mønsteret som ofte finnes på disse terrasser. En innovativ og kreativ hus kan utforme egendefinerte betong pavers.

Instruksjoner

•Consider primært bruk av uteplassen først. Hvis det bare må støtte foten trafikk, kan du utforme din pavers med en tykkelse på 1 1/2 inches eller mer. Hvis du skal trenger terrassen støtte kjøretøy, bør du utforme din utleggermaskin tykkelse på 4 inches eller mer.

•Design størrelsen på din pavers basert på din preferanse å legge enten et stort antall mindre pavers, eller færre, men større pavers.

•Design figuren(e) av din pavers basert på mønsteret du vil bruke for ferdig terrassen, Hensyntatt at Asfaltutleggere må passe sammen pent, i en gåte. Velg kvadratiske og rektangulære figurer for stramt, lineære mønstre som vil gi et svært profesjonelt utseende. Gå med buet utleggere som passer sammen løst for en mer naturlig og casual utseende.

•Velg farger for din pavers planlagte mønster som best passer og utfyller fargevalget for ditt hjem og verft. Den lokale oppussing butikken vil ha et utvalg av patio bøker avbildet mange mønstre og farger. Bla gjennom dem for ideer om farger av din pavers.

•Lag en overflaten design for pavers. Betong muggsopp er tilgjengelige i en rekke design (se ressursene delen for et nettsted med hundrevis av formene å velge mellom). Du kan bygge dine egne former for Asfaltutleggere ved hjelp av skrap tømmer skrudd eller spikret sammen i figurene du vil bruke for pavers. Spray innsiden av trelast formene med nonstick matlaging sjøsprøyt for enkel utgivelse av pavers når de tørker. Fyll formene med konkret blande, inkludert pigment hvis ønsket, og la dem kur for to uker, sprøyting dem ned med vann ofte for de beste resultatene, du kan lage dine egne stempler eller bruke naturlige materialer som blader gjøre design på våt betong pavers før de kurere.

Tips og advarsler

  • Ta kanten begrensninger i utformingen slik Asfaltutleggere ikke skifte over tid og forstyrre design.