Hvordan du utformer oppholdsrom med hjørnet ildsteder

February 19

Hvordan du utformer oppholdsrom med hjørnet ildsteder

Hjørnet ildsteder er gunstig for både store og små stuer. Hjørne plasseringen benytter plass, tillater masse av fast eiendom for møbler plassering. På grunn av den odde innfallsvinkel, men presentere hjørnet ildsteder en tegning angripe huseiere. Heldigvis er det ulike måter å ordne møbler hjørnepeis.

Instruksjoner

•Arrange din sofa og loveseat, eller sofa og lenestoler, å danne en "L" form rundt peisen. Plasser sofaen slik at den vender peisen, og også parallell til hjørnet. Angi loveseat ved sofa å lage en vinklet "L"-form. Sitteplasser rundt peisen er varm, koselig og innbydende.

•Legg et salongbord til midten av rommet foran sofaen. Det bør være parallell både sofaen og peis. Plass sidetabeller på motstridende endene av sofaen.

•Implement dekorative tilbehør på veggen over peisen. Høye vaser, familie fotografier og sesongmessige innredning er passende for en peis mantel. Hvis peisen ikke har en mantel, er corner hyller nødvendige for å vise dekorative stykker.

•Plasser TV på TV stå ved peisen, eller har en flatskjerm-panel fjernsyn montert i hjørnet av peisen over Veggdekor.

•Trekk plassen potteplanter og aksenter, for eksempel en nøytral-tonet teppet under stuebordet. Potteplanter kan være plassert på motsatte sider av peisen eller nær inngangen til rommet. Kaste puter strødd om sofaen og loveseat legges trøstende visuelle. Koordinerende lamper på sidetabeller gir rikelig med belysning for rommet.