Hvordan du utformer landskapsarbeid med stein

January 29

Gården viser huset og velkommen gjestene, og landskapsarbeid med stein eller hardscaping, gir ytterligere funksjonalitet og fortauskant appell. Ta deg tid vet hvor du skal legge til en rock funksjonen og finne den nøyaktige designen som passer din livsstil. Enten du bruker betong vann inventar, murstein, pavers, blokker eller landskap rock, vil hagen din bli forvandlet.

Instruksjoner

Forberedelse

•Determine hva slags hardscape er nødvendig for en problemområdet i gården eller ønsket å legge dimensjon eller funksjonalitet. Problemet flekker inkluderer skyggelagte områder, lav kapasitet eller åser hvor vegetasjonen ikke vil vokse, forårsaker erosjon.

•Ta bilder og målinger av området og få informasjonen til en virksomhet landskapsforming eller invitere dem ut for råd. Landskapet Design Do It Yourself gir gratis landskaps bilder og design ideer.

•Opprett et budsjett. Landskapsarbeid med rock kan være dyrt og noen av de større prosjektene må gjøres av en profesjonell. Ring din lokale landskapet eller hage senter for å fastslå hva prosjektet vil koste.

Stein landskapsarbeid prosjekter

•Kombiner steiner og vann for å lage en rolig setting. Alternativet landskapsarbeid med stein åopprette en foss med en pebble linjert strøm gir et unikt og fredelig bakgård tilfluktssted. Legge til en stein vann funksjonen og en regnvann høsting system for å fange opp regnvann. Denne filtrert vann er rik på næringsstoffer så bruke den til vann planter og plen reduserer behovet for gjødsel.

•Pavers har mange bruksområder som å bygge en patio eller sti med Forrigling utleggere. Leddene i sikringsanlegg utleggere La vannet renne gjennom terrassen eller bane som unngår puddles på hver side. Bruk sand eller grus for å holde pavers på plass, slik at vannet renne i bakken som vannet tabellen.

•Cement dempe skisserer har i gården, og sørger for enkelt vedlikehold som klippe. Et annet alternativ å opprette en funksjonell disposisjon landskapsarbeid med pavers.

•Build en kampestein støttemur eller bruk landskapet støttemur blokker til terrasse gården. Denne bruken av steiner vil holde gården fra erosjon mens du oppretter visuelle.

•Frame en sti, Portrom dekk eller uteplass, eller slik et basseng med stein søyler. Avhengig av utseendet ønsket, stable stein som marmor eller granitt, eller kjøpe stein søyler som prefabrikert i mange stiler.

•Lag en hele utendørs kjøkken eller brann pit for matlaging utenfor. Når du legger til en funksjonell hardscape landskapsarbeid, vil det skape visuelle og gi utendørs underholdning i år.