Hvordan du utformer indre kontorplass

June 1

Indre kontorplass blir stadig viktigere som mennesker integrere datamaskiner i hverdagen og ofte telecommute hjemmefra lagre utgifter. Men kontorlokaler i et hjem er ikke det samme som plassen i et kontor. Behovene til et hus er forskjellige, og feltet må være mer fleksibel å gjenspeile beliggenheten. Mens en person kan velge å jobbe hjemmefra, huset er fortsatt en del av familien plass, og personen som arbeider også kan være ansvarlig for å ta vare på barn deltar gjester. I tillegg må det indre kontorplass å konvertere til en gjest soverom eller tjene tilleggsfunksjoner når ikke brukes som et kontor. Utforme en indre kontorplass bør inneholde en forsiktig observasjon av hvordan rommet brukes og utseendet på plass.

Instruksjoner

Utforme indre kontorplass

•Measure og mark nøyaktig rommet dimensjoner på grafen papiret, så 1/4 tommers tilsvarer en fot. Ta den med alle vinduer, dører, skap, uttak, bytte plater og andre funksjoner som påvirker utformingen av rommet.

•Jot ned en kort liste detaljering hovedfunksjonene rommet må tjene. Hvis rommet vil være reservert utelukkende for kontor, deretter blir det viktig å vurdere behovene til at kontorlokaler. Hvis office krever fysisk plass for arkivering og lagring, skal et godt fungerende estimat av den vises. Dette kan være noe som to-til-4-skuffen arkivskap eller tre lange hyllene i skapet. Når inneholde lagring i andre beholdere hvis rommet vil tjene gjester også.

•Plasser tracing papir over millimeterpapir og uavgjort ved potensielle kontoret. Plasser et større skrivebord med tilbake til veggen slik personen som sitter ved skrivebordet kan se utenfor et vindu og kan lett se oppføringen døren til rommet. Dette oppsettet er foretrukket når plass er dedikert til bare et kontor. Overfor skrivebordet skal komfortable sitteplasser, som en liten sofa eller to stoler. Bak pulten bør være en sjenken lagre filer eller skap kan plasseres ut av syne i skapet hvis de åpnes sjelden. Målet med hjemmenettverk er å gi et rolig arbeidsområde med tilstrekkelig lagringsplass innen rekkevidde, god utsikt og minimalt rot. Male rommet en nøytral farge og velg komplementære draperier. Plasser et lite bord mellom stolene og plassere en bordlampe på både skrivebordet og lite bord. Boken tilfeller, bør hvis nødvendig, være til en side eller i skapplass. Legg til planter for å forbedre atmosfæren, og vurdere en vann-funksjonen hvis lyd og bevegelse er hyggelig.

•Plasser tracing papir over millimeterpapir og uavgjort ved potensielle office/Gjestenes soverom. Plass en daybed eller konvertible sofa mot veggen som er solid veggen motsatt oppføringen døren. Når ikke blokkere vinduene på noen måte. Denne konfigurasjonen er bra for en multipurpose indre kontorplass som serverer en dobbel funksjon som en gjest soverom samt et kontor. Vurdere en moderne allsidige sofa med rene linjer hvis skalaen er utformet for små urbane leiligheter. Disse typer sofaer er ikke så store og vises ikke over fylle en mindre størrelse soverom plass. Wire for en overhead lys innslag og plassere en liten skap med dører ved sofa puter og tepper ut av syne. Plass kontor klemmer veggen bare som en siste utvei. Har ryggen til rommet ofte føler klosset. Sett noen office lagring bak dører i en høyere skap. Rotet etterlatt synlig føles påtrengende gjester. Plassere et stort maleri over sofaen og legge din aksent puter og et mellomrom teppe.

•Plasser tracing papir over millimeterpapir og uavgjort ved potensielle kontorlokaler for to personer. Tegne en T-formet office enhet med innebygd bokhyller og skap som passer langs den største veggen. Doblet pulten på denne type design fungerer bra når to personer dele kontorlokaler og har forskjellige office krav som nødvendiggjør separasjon av mellomrom. Legge til ekstra gjest sitteplasser i motsatte hjørner, og male veggene i en mørkere nøytral tone til varme. Inkluder et lite bord nær stolene med lampe. Plass ett eller to lamper på doblet pulten. Hold blindene trim i design, slik at de er egnet for et kjønnsnøytralt miljø. Legge til et mellomrom teppe å innbringe aksentfarger og tekstur. Kontorstoler samsvare i farger selv om stilene er forskjellige.

Tips og advarsler

  • Funksjonen er den primære vurderingen når du utformer en indre kontorplass. Skreddersyr lagring som nødvendig for å skape en plass for alt slik rommet er rent og ryddig. Når et kontor blir rotete, blir det fort ut av hånden og plassen kan miste funksjon hvor det er ikke lenger brukbare.
  • Hold det nøytrale toner. Kontroller at funksjonen gardiner, som skinn kan være et reelt problem med dataskjermer. Legge til god belysning for oppgaven arbeid. Gjøre stoler ergonomisk korrekt for hard bruk og lengre timer.