Hvordan du utformer et svømmebasseng Online

December 10

Hvordan du utformer et svømmebasseng Online

Et svømmebasseng er innebygd i hagen din eller kan plasseres over bakken. Alle typer bassenger kan være kostbart, men med riktig pleie de vil vare år. Når du utformer i bakken bassenget, har du et par alternativer: du kan kjøpe en pre-laget pool og har installert i bakgården, kan du leie noen til å designe en for deg, eller du kan utforme bassenget online.

Instruksjoner

• Besøk bassenget selskapets nettsted, som ett av alternativene nevnt her under referanser. Finne en der slik levering vil være lett. På disse sidene, kan du velge mellom en rekke bassenget former og størrelser, og bruke deres online utformingsprogram til å se hvordan disse bestemt bassengene vil se inne din gårdsplass. Når du er ferdig, kan du bestille bassenget du har laget, eller du kan skrive ut bildet av design og ta det til et annet basseng selskap å bygge.

•Velg en design nettsted som lar deg design aspekter av ditt hjem eller land. På disse sidene, kan du bruke utformingsverktøyene lage i bakken bassenget. Dette er de generelle designverktøy, så du må beregne størrelser og aspekter ved bassenget, men du kan få en idé om hvordan du vil en se og skrive den ut å ta design fast eller basseng selskapet.

•Arbeid med et privat designfirma som landskapsarbeid eller utendørs fungerer. Bruke nettverktøy for å sette sammen hva du ønsker bassenget å ligne.