Hvordan du utformer et Spa eller badestamp i landskapet

April 22

Hvordan du utformer et Spa eller badestamp i landskapet

Utforme en badestamp eller spa i landskapet ikke bare tilbyr deg en herlig måte å slappe av, lindre såre muskler, underholde og være romantisk, men det gir deg en sjanse til å legge til et herlig dekorativt element inn landskap. Her er noen tips om hvordan du utformer et spa eller badestamp i landskapet.

Instruksjoner

•Locate din badestamp eller spa der du vil ha en god utsikt så du har noe vakkert å se på mens du nyter din koselige dukkert.

•Kontroller at du utformer boblebadet eller badestamp beliggenhet nær huset med mindre du vil bygge en cabana i nærheten. Dette er spesielt viktig i kjøligere klima. Vil du rykke inn varm plass når du forlater spa vann og hvis du plasserer din badestamp hvor du må gå tilbake gjennom kaldt mens du er våt, du må bruke det så mye!

•Design din spa eller badestamp som et vann element eller, hvis det finnes i veggene, som en del av landskapsdesign. Hvis du har en trappet landskap, for eksempel at du kan bruke nivåer i en trapp eller uteplass til sporet i boblebadet hvor den ville ligne en egendefinert, innebygd del av strukturen. Eller området en foss bak så det ser ut som en del av en vann hage.

•Design planter rundt spaområdet så det har en hele atmosfære. Du kan bygge en taket eller sjatteringen dekke over din spa-område og vokse opp vinstokker eller vurdere å plante en liten, dekorative, evergreen treet (slik at den ikke vil slippe for mange blader) som vil danne en paraply over badestamp.

•Hvis landskapet er tropiske palmer og store blader planter kan omgi boblebadet. Eller en ryddig sikring av godt kuttet evergreens kan lage en levende vegg for personvern i en mer formell design. Prøve å bygge vegger med gjennomgripende villvin besatt med blomster til ly bading området i en engelsk eller Mediterranean designet hage.

•Den stil, form og størrelse på spaet eller badestamp vil påvirke utformingen av landskapet. Kontroller at du velger et spa som passer til din totale plass, men gir deg ønsket tjeneste. Spa er bygget i en rekke materialer. Vurdere praktiske og utformingselementer når shopping for en badestamp.

•Buying et spa eller badestamp kan legge til en flott funksjon landskapet som vil gi år med moro, avslapning og underholdning. Hvis du utformer ditt spa riktig i landskapet blir det en glede å se på også. For mer informasjon om hvordan du utformer et spa eller badestamp i landskapet, sjekk den flere ressurser nedenfor.