Hvordan du utformer et dekk eller uteplass

December 5

Solid strukturer gir en hage en følelse av både praktisk og varighet.Om du velger et dekk eller uteplass er avhengig av webområdet ogdin stil. En kortstokk er ideelt hvis hagen din er skrånet eller har dårlig drenering;Det gir et solid, jevn overflate over ujevn eller våt jord. En patio ikontrast, krever et nivå område for sement, stein eller lignende pavers.

Instruksjoner

Generelle tips

•Consider klima, hvordan det påvirker din bruk av utendørs og årstider hva du gjør og tilbringe ikke tid ute. Trenger du en plass som er nyttig for alle årstider eller bare for sommeren? Deretter tenke på hvordan å legge til rette for at viktige sesongen der du bor. For eksempel sommer skyggen er avgjørende i sørvest, men ikke i nordvest. Et insekt-ledig vist plass gjør et dekk eller uteplass langt mer populære i somre der mygg eller fluer er rikelig.

•Review fordeler og ulemper av å plassere din dekk eller uteplass i ett område eller annen. Kan den dekk eller uteplass utnytte utsikt? Din eiendom grenser woods? Hvis mulig, designe strukturen å dra nytte av en solrik Sør eksponering, modne plantings og andre standout elementer (for eksempel en attraktiv treet).

•Kontroller en tilsvarende liste over nettstedets gjeld. Er mye på en bratt skråning? Hvor mye av mye er utsatt for gaten naboer, trafikk eller støy? Designe et dekk eller uteplass som minimerer hagen din spesielle problemer og maksimerer sine fordeler.

•En liste familiens behov og vaner, som reflekterer måten du leve og tilbringe fritiden. Tenk hvordan du liker å underholde, og for hvor mange. Hold din matlaging stil i tankene, slik at en ofte brukte Grill ikke er inconveniently plassert. Vurder pet krav som måtte holde en hunden innesperre. Hold denne listen på hånden som du gjør design, tre og flekken valg.

•Ta hensyn størrelsen og formen på huset ditt, og hvordan det kan knyttet til størrelsen og formen på dekk eller uteplass. Et dekk eller uteplass kan plasseres på posten, baksiden eller siden av huset. Muligheter inkluderer en indre gårdsplass, en total wraparound dekk eller selv en taket gale reir.

•Study hvordan dekk eller uteplass vises fra nabokommunene egenskaper. Planlegge for personvern med gjerder, skjermer eller plantings.

•Assess din konstruksjon erfaring og tilgjengelig tid slik at du kan bestemme om du skal leie en designer, landskap arkitekt, entreprenør eller andre profesjonelle, eller hvis du vil opprette dekk eller uteplass på egen hånd. Hvis du får hjelp, gjort mange av de planlegging valgene. Hvis du gjøre det selv, fortsetter du med følgende trinn.

Dekk

•Plan dekk slik det fungerer som en myk overgang fra huset til tunet - visuelt så vel som praktisk talt. Måter å gjøre dette inkluderer gjenta en arkitektoniske detaljer fra huset i kortstokken og bygning i benker, tabeller og lagring.

•Consider fordeler og ulemper med ulike byggematerialer. Press-behandlet sørlige furu og hem-fir er mest behandlet med CA-B eller ACQ henholdsvis (se advarsler). Oldgrowth redwood og sedertre er naturlig motstandsdyktig mot råte, men rekvisita er fallende og prisene stiger. Eksotiske løvtre valg inkluderer cambara, ipe', meranti og tauari. (Kontakt til skogen sertifisering Ressurssenter for certifiedwood.org.) Plast og sammensatt trelast som Trex (Trex.com) er stadig mer tilgjengelig og krever ikke mye vedlikehold, men kan være betydelig dyrere enn tre.

•Experiment på papir med terrassebord styret mønstre. Legge planker parallell eller vinkelrett på huset; alternative planke bredder ved å legge en to av fire, og to av seks og så videre.

•Include planlegger for rekkverk. Alle dekk som er mer enn 30 inches (76 cm) over bakken kreves av sikkerhet koder å ha et rekkverk, som må være 36 til 42 inches (91 til 107 cm) høy og inkluderer spiler 31⁄2 til 4 tommer (9-10 cm) fra hverandre.

Terrasser

•Study området og huset med et øye materialer. Konstruere terrassen med materialer som er lik, relatert til eller komplementære brukes i huset. Denne tilnærmingen vil koble huset på terrassen, smelte dem sammen med en følelse av kontinuitet og tradisjon.

•Examine huset ditt design ideer å etterligne på terrassen. Se på trim for arkitektoniske detaljer og vindus- og dimensjoner for skala.

•Hold på at i motsetning til de fleste terrassebord materialer, patio mur absorberer og reflekterer mye mer varme. Dette kan være en fordel eller ulempe avhengig av klima din.

•Edge patio med murstein, stein, metall eller plast. Uavhengig av hvilket alternativ du velger, bruke den andre steder i hagen for å koble områdene sammen.

Tips og advarsler

  • Kontroller at importerte skogen er sertifisert av Forest Stewardship Council (fscus.org), en internasjonal organisasjon som har utviklet standarder for ansvarlig skogforvaltning.
  • Holde patio design enkelt. Begrense en rekke materialer du bruker for så lite som to, og unngå klosset hjørnene.
  • Karakteren terrasser slik at vann renner. Gjør kanten av terrassen lengst på huset 11⁄4 tommer (3,2 cm) lavere hver 10 fot (3 m)
  • Når arbeider med press-behandlet tre, bruk en støvmaske, beskyttelsesbriller og hansker. Kast (ikke brenne) utklipp og sagmugg.
  • Unngå tre behandlet med chromated kobber arsenate (CCA), som inneholder arsen. Ikke distribuert til huseiere fra 1 januar 2004, kan noen fortsatt være tilgjengelig for salg. CCAS sted er to vannfortynnbare forbindelser - alkaliske kobber quat (ACQ typer B og D) og kobber azole (CBA-A, CA-B)-selges under navnene bevare, NatureWood og naturlige merker. Disse EPAapproved lav-toksisitet plantevernmidler har eksistert i 15 år og motstå feil, mugg og råte så effektivt som CCA.