Hvordan du utformer en blomst seng for en rundskriv oppkjørselen

October 13

Hvordan du utformer en blomst seng for en rundskriv oppkjørselen

Du har en rundskriv oppkjørselen og i midten av smuss. Gran opp dette stedet med en ny blomst seng. Med det store mangfoldet av planter gjør en blomst seng i et rundskriv oppkjørselen området mer attraktivt å du og besøkende.

Instruksjoner

Instruksjoner

•Clear området brukes av gress, steiner og ugress. Nivå skitt.

•Measure området og legge til ca en fot hele veien rundt. Kutt i samme størrelse fra landskap stoff med saksen. Bygger landskapet stoffet på bakken. Dette vil bidra til å holde gresset og ugress fra vokser tilbake og låne en skarp utseende til området.

•Plasser alle størrelse og skikkelsen av bergarter rundt perimeteren av området og på kanten av landskap stoff. Dette vil gi drivere et inntrykk av hvor ikke å kjøre og gjøre området skiller seg ut fra oppkjørselen i voksende begynnelsen.

•Lay planter i et design som er best mens de er fortsatt i potter. Denne måten planter kan flyttes å oppnå de beste resultatene før planting. Det er bedre å plassere bunndekkende plantene rett innenfor steinene, deretter mindre voksende planter, og deretter oppgradere størrelser til høyeste plantene er i midten. Dette gir en mer estetisk utseende.

•Skjære et hull i landskap stoff og grave et hull for hver plante. Fjern anlegget fra abonnenten og plasser anlegget i sine respektive hull. Dekke hullet med løs skitt.

•Scatter tre sjetonger i mellom planter til landskap stoff er helt dekket. Trim noen overflødig stoff fra utsiden av steinene. Brønn planter.

Tips og advarsler

  • Mikse og matche fargene eller bruke varianter av samme farge. Legge til en liten dekorativ treet i midten av blomsterbedet.