Hvordan du trygt bruke et verktøy kniv

August 1

Hvordan du trygt bruke et verktøy kniv

Verktøyet kniver er nyttige fordi de kan utføre en rekke funksjoner. De er stor for skjæring teppe, bokser og plast, men et verktøy kniv bruker et tynne barberblad, bruke stor forsiktighet under sagingen. De fleste verktøyet kniver har uttrekkbar blad. Noen har permanent håndtak som lagrer bladet, behøver du å ta håndtaket fra hverandre og erstatte bladet når det blir kjedelig eller pauser. Andre er disponibel, med lengre blad som kan deles av når tips blir kjedelig.

Instruksjoner

•Plasser elementet du ønsker å kutte på en flat, stabil overflate. Pass på at objektet ikke slip eller vingle fordi som kan føre til at du mister kontroll av kniv og kutte deg selv.

•Trykk på knappen ned på kniven og skyv å avsløre bladet til den ønskede lengden. Alltid peke kniven fra deg når du utsette bladet. Ikke utsett mer av bladet enn nødvendig når du kutter fordi presset på bladet kan føre til fest.

•Stabilize elementet du kutte med ikke hånden. Ikke Plasser deg i nærheten av området der du vil bruke bladet for å unngå å kutte deg selv. Hold elementet du kutte stabile slik at bladet ikke slip, forårsaker du tilfeldigvis kutte deg selv.

•Trykk på knappen og trekke bladet. Bladet må ikke utsettes når du ikke bruker den.

Tips og advarsler

  • Disponibel verktøyet kniv har skraveringsmerker på bladet guide hvor du kan bryte bladet. Hvis bladet blir kjedelig, utsette akkurat nok av bladet så det neste skraveringsmerke kommer til slutten av håndtaket og den kjedelige delen er utsatt. Grip bladet med en tang og bryte bladet fra kroppen og fra noen andre i rommet.
  • Det er lurt å bruke vernebriller ved de fleste verktøy, og dette er spesielt tilfelle med verktøyet kniv. Et verktøy kniv kan feste når den brukes på en hard overflate. Vernebriller hindrer et stykke bladet inn øyet.