Hvordan du trygt bruke et Ventless gassvarmer

January 9

Ifølge BendWeekly.com er det mer enn 17 millioner ventless gass oppvarming apparater i amerikanske husholdninger. De brukes til å gi ekstra varme, ikke som en viktigste varmekilde. Disse ovner har ikke vent, Pipa eller Pipa. Derfor all varmen de genererer opphold i---ingen er tapt på utsiden. Ventless gass ovner er nesten 100 prosent energieffektive. Ventless gass ovner anses å være svært trygt. Men fordi de avgir karbonmonoksid i luften, er det forholdsregler som må følges.

Instruksjoner

•Les og følg instruksjonene og advarslene i brukerhåndboken for ventless gass varmtvannsberedere før du bruker apparatet. Hvis du ikke forstår noe av informasjonen, kan du ringe produsenten for avklaring.

•Åpne et vindu noen inches i rommet ventless gass varmeapparatet er i. Åpne en dør til et rom for. Ventless gass ovner er utstyrt med oksygen sikkerhet (ODS) følerne å beskytte mot Kullosforgiftning. Men bør ventless gass ovner ikke brukes i et lukket rom.

•Fjern stearinlys, oljelamper, røkelse og lignende fra rommet som ventless gass varmeapparatet er trygt bruke den. Ikke røyke tobakk i rommet, som reduserer oksygen.

•Plasser ovnen så det er klart for alle brennbare stoffer og brennbare væsker slik at branner. Gardiner og møbler bør være minst tre fot fra ventless gass varmeapparatet. For å unngå brannskader mennesker og dyr, plasserer du den fra turstier.

•Fjern luftfuktere fra rommet som varmeapparatet er i, så den kan brukes trygt. Når en ventless gassvarmekilde opererer, setter det vanndamp i luften. For mye fuktighet i et rom kan oppfordre muggvekst.

•Anrop en kvalifisert tekniker å inspisere din ventless gassvarmer hver driftsår, så du kan trygt bruke den. Slutte å bruke og ha det service når det ikke fungere.

•Shut en ventless gassvarmekilde straks, luftes, og gå ut i frisk luft hvis du mistenker Kullosforgiftning. Tegn inkluderer influensalignende symptomer, svimmelhet og kvalme.

Tips og advarsler

  • Den eneste ganger ventless gass ovner skal brukes som en viktig kilde til varme ved strømbrudd. Bruk aldri ventless gass ovner i bad, soverom eller fritidskjøretøy.