Hvordan du trygt bruke et Planer

May 1

Når du skal utjevne sagging bjelkene eller andre tre strukturer, er det vanskelig å slå en planer. En tre planer barberer tre i en glatt, selv overflate. Høvler er justerbar, betyr at en snekker kan fjerne så mye som 1/8 tomme per pass, eller så lite som 1/64 tomme. Avhengig av prosjektet, kan en planer være det rette verktøyet. Imidlertid er bruker en planer riktig nøkkelen til både suksess for prosjektet og sikkerheten til deg og de rundt deg.

Instruksjoner

•Bruk riktig sikkerhetsutstyr, inkludert vernebriller og et par arbeidshansker. Dette trinnet er ofte oversett, men kan hindre noen av bygging skadene.

•Rest foran skoen av planer på veden overflaten. Kontroller at det er flatt, men bladene ikke berører treet.

•Start planer. Gir bladene tid å oppnå full hastighet, og sakte skyve bladet over overflaten av tre. Du bør prøve å gjelde selv presset mellom for- og baksiden av planer.

•Prepare ta planer som kommer på slutten av treet. Planer må gå greit på slutten av treet, Hvis du er fortsatt presser forover kan du føre til bite slutten av tre når foran skoen kjører ut av bakken.

•Vri av planer når du er ferdig utjevning stykket. Tillate bladene til å slutte å spinne, og plasser planer på et trygt sted.