Hvordan du Trap vaskebjørn angripe

March 2

Vaskebjørn kalles maskert bandittene av det dyr verden deres ansikts coloration og deres proclivity mot thieving mat. Dyrene tilpasse enkelt menneskelige habitater og sett i forsteder, landsbygda og selv i byer. Fordi de bor i nærheten av mennesker, er interaksjoner bundet skje, noe som kan virke aggressiv. Når dette skjer er det på tide å få raccoon ut av området. Live feller presentere en måte å fjerne dyret utgivelsen andre steder, eller hvis aggressiv, å bli testet av lokale dyrelivet etter tegn på sykdom eller virusinfeksjon.

Instruksjoner

•Opprette live fellen med passende agn for en vaskebjørn. Bruk marshmallows eller sprøstekt bacon, som vaskebjørn reagerer godt på. Bruk hansker å håndtere fellen og unngå å få menneskelig duft på den.

•Plasser fellen i området raccoon er kjent for hyppige. Sette den opp om natten og la den være. Sjekk det i morgen å se om raccoon er i fellen.

•Ikke ikke håndtere raccoon når det er fanget. Bruke hansker for å bære fellen til et trygt sted. Ring din lokale game warden eller fisk og dyreliv. Relé at du fanget en aggressiv vaskebjørn og spør for videre instruksjoner. Hvis agenter ønsker å teste den for rabiat eller sykdom, gi dem til å komme og plukke opp raccoon. Hvis de fortelle deg å kjøre den andre steder for utgivelse, følger råd.

•Bruk hansker når ut raccoon i det nye området. Står bak fellen og dra håndtaket til utgivelsen dyret fra deg. Stå i nærheten av kjøretøyet når slippe dyret og forlater døren åpen. Dette gir en rømningsvei i tilfelle raccoon bestemmer seg for å snu og komme tilbake på deg.