Hvordan du tilordner kretsbrytere

June 20

Å vite hvilke breakers operere kretser i hjemmet kan bidra til fortgang enhver ny installasjon, samt å feilsøke elektriske problemer. Noen elektriske koder krever at alle breakers i panelet merkes med hva de kraft. Hvis det er uvitende om hva breaker styrer hva krets hjemme, være forberedt på å tilbringe en ettermiddag med en partner og kartlegge din kretser gjennom din bolig.

Instruksjoner

•Vri på alle lysene i ditt hjem. Koble til og slå på radioer, lamper og tabellen fans. Sett så mange elementer på kretser du kan og slå dem på. Du må koble varer til så mange beholdere i hjemmet som mulig.

•Åpne mikrobølgeovn for å slå på lyset og starte oppvaskmaskinen og vaskemaskinen din.

•Få et diagram av ditt hjem og mark hvor alle lys, beholdere og apparater er plassert. Kjør et stykke maskeringstape ned høyre og venstre side av din breaker panel ved siden av breakers og gi hver enkelt et nummer.

•Start slå breakers, en om gangen, slik at du kan identifisere kretser med en partner. Bruke noen form for kommunikasjon, som en mobiltelefon eller walkie-talkie, har en partner stafett deg miste hvilke områder strøm når du deaktiverer breaker. Merk områder som mistet makt ved å merke dem med breaker nummer på diagrammet. Gjenta dette for hver strømbryter i panelet.

•Kontroller en krets indeks for døren til din breaker panel; inneholde en linje for hver breaker i panelet. Etiketten krets indeksen med antall breaker og hva breaker krefter. Henge indeksen innenfor breaker panel døren.

Tips og advarsler

  • Det er dedikert kretser i ditt hjem som opererer bare ett element per breaker.