Hvordan du søker etter en eiendom eierandel

February 25

Hvordan du søker etter en eiendom eierandel

Finn en eiendom eierandel ditt land og forhindre en rettssak. Eiendommen stakes indikerer en linje av avstanden mellom din eiendom og andre. Før du begynner et prosjekt på en tilstøtende linje, kontroller at du forblir innenfor rammen av din egen eiendom. Gjøre et morsomt prosjekt. Bruke noen grunnleggende husholdning verktøy i søket og invitere en venn til å hjelpe.

Instruksjoner

•Review dokumenter du fikk da du kjøpte eiendommen. En detaljert eiendom grensen beskrivelse blir del av pakken av dokumenter gitt kjøperen når tittelen endres hender. Dette dokumentet hjelper deg starte søket etter en eiendom eierandel.

•Walk omkretsen av landet. Starte en front hjørne av eiendommen. En eiendom eierandel blander med omgivelsene. Se etter et par inches av armert betong en forsterker [stål] bar, stikker fra bakken; en tomme eller to av en T-post; tre stake tilsvarende typen som støtter tomatplanter eller et kort sement innlegg.

•Dra blad av en hakke over overflaten av jorden i målrettede områder og grenser. En metalldetektor vil varsle deg om en "hit" når den oppdager tilstedeværelsen av rebar. Merk en egenskap innsats med en sprut av bakken maling. Dette fungerer som en "bokmerke" for fremtidig bruk.

•Consult eiendom beskrivelse dokumentet og skritt av mot neste innsatsen i linje. Bestemme retningen med kompass og beregne avstanden til neste innsats med et målebånd.