Hvordan du smøre en Varmluft ovn blåser Motor

September 16

Hvis din høre noen squealing kommer fra blåser rommet ditt Varmluft ovn, kan det være nødvendig å smøre viften motoren. Viften motoren roterer viften i ovnen din enten direkte eller med en stasjon beltet. Lagrene inni motoren krever smøring å hindre metall lagrene fra gni sammen og blir for varmt. Squealing lyden er ofte en indikasjon at lagrene er tørr. Det er lurt å smøre en Varmluft ovn blåser motor minst en gang i året.

Instruksjoner

Slå av strømbryteren til ovnen. Fjern døren blåser rommet på ovnen din. Mange tilgang dører bare Løft opp og unna enheten mens noen modeller bruker skruer for å sikre døren. Bruk en mutter sjåfør eller stjerneskrutrekker til å fjerne skruene.

•Shine en lommelykt i den viften kupé så du kan se toppen av viften motoren. Motoren kan ha et belte og satt tilbake fra blåser hjulet eller motoren kan knytte direkte til blåser hjulet.

•Finn en eller to små porter på motoren. De fleste motorer har gummi plugger portene. Rundt portene med en fille og trekk pluggene av motoren med fingrene.

•Legg to til tre dråper olje til hver port. Skyv pluggene til portene på olje. Plasser blåser døren tilbake på ovnen din og slå på strømbryteren.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke ser porter på motoren, enheten er forseglet og krever ikke smøring.